Keane fornøyd med egen innsats

Robbie Keane er fornøyd med egen innsats mot PSV, og spissen føler seg trygg på at han snart vil finne veien til nettmaskene igjen. Så langt står han bokført med fire mål og fire assists.

Selv om det ikke ble nettkjenning på ham, spilte Robbie Keane en av sine beste kamper for Liverpool i går kveld. Den tidligere Tottenham-stjernen er da også fornøyd med egen innsats.

- Jeg har tro på egne ferdigheter, og vet jeg kommer til å score mange mål for Liverpool. Jeg går ikke rundt og bekymrer meg over at scoringene har uteblitt, så det synes jeg ikke andre skal gjøre heller. Folk vil få se mye mer til meg, lover 28-åringen.

Keane har gjort fire mål på 23 kamper for de røde siden overgangen fra Spurs i sommer. Selv tror han det bare er et spørsmål om tid før han finner nettmaskene hyppigere.

- Dette høres kanskje ut som selvskryt, men jeg har gjort mange mål de siste 10 årene, og den egenskapen forsvinner ikke over natta, uttaler spissen til BBC Radio 5 Live.

- Jeg lar ikke måltørken påvirke humøret. Noen spillere blir i dårlig humør når slikt inntreffer, men jeg er for mentalt sterk til å la det påvirke meg.

- Jeg har kun vært i klubben i noen få måneder, og av og til tar det litt lenger tid å finne seg til rette. Jeg foretrekker å bli vurdert når jeg har fått litt lenger tid på meg.

- Fortsetter jeg å spille som mot PSV, og blir involvert i kampene, er det bare et tidsspørsmål før målene vil komme. Jeg elsker å score mål, og jeg elsker å spille kamper og skape sjanser for andre. Jeg har servert flere målgivende denne høsten (Fire, red anm), og det som betyr mest er at jeg arbeider bra for laget.