Keane frykter ingen

I morgen trekkes 1/8-finalene i Champions League. Robbie Keane insisterer på at han og hans lagkamerater ikke frykter noen av de fem lagene som kan komme opp av hatten for Liverpools del.

Liverpool møter enten Real Madrid, Sporting Lisboa, Lyon, Villarreal eller Inter i 1/8-finalen. De røde har fordelen av å spille borte først og hjemme til slutt. Av de fem lagene er det kun Villarreal som ikke er sitt lands regjerende ligamestere.

- Vi frykter ingen. Du vet at du møter et kvalitetslag uansett, når du er fremme ved cupspillet i Champions League. Slik er det bare, uttaler Robbie Keane til Liverpoolfc.tv.

- Vi bekymrer oss ikke for hvem vi får. Vi har gått videre som gruppevinnere, så det betyr kanskje at en del av lagene i trekningen håper å unngå oss, legger 28-åringen til.

- Merittene til denne klubben i Champions League er fantastiske, så forhåpentligvis frykter de andre lagene oss og håper de blir trukket mot noen annen. Ikke minst fordi at vi vil ha fordelen av å spille den siste kampen på Anfield.

- Vi får bare se hvem vi får, og ta det derfra. Vi frykter som sagt ingen, avslutter Keane.