Keane håper på gjentakelse

Robbie Keane var med å senke Chelsea i finalen i Carling Cup forrige sesong, og nå håper han at et Liverpool med stor kampglød skal skrive historie på Stamford Bridge.

Robbie var med da Tottenham snudde 0-1 til 2-1 på Wembley. Nå håper iren at han kan blir klar av sin lyskeskade i tide til forhåpentligvis å være med og slette den ubeseirede statistikken til Chelsea på Stamford Bridge.

- Trolig mitt beste øyeblikk mot Chelsea var da vi snudde finalen mot dem i fjorårets Carling Cup finale, men dette er en ny sesong med et nytt lag og det vil ikke ha noen betydning når jeg løper ut på banen til søndag, sier Robbie Keane til Liverpool, optimistisk med tanke på at han kan blir friskmeldt i tide.

- Du vet at det ikke er noen lette kamper i denne ligaen med det blir trolig ikke tøffere enn dette når en ser på den statistikken de har hatt hjemme de siste sesongene.

- Rekorder er imidlertid til for å bli brutt. Vi har nettopp hatt et bra resultat borte i Champions League og vi har fått et par dager med hvile og trening. Vi vil reise dit i godt slag.

- Vi tror vi kan få et godt resultat mot dem og vil ikke bli skremt av Chelsea. Vi respekterer dem, men du er nødt til å tro at du skal vinne hvis du skal ha en mulighet.

- I de siste par kampene i ligaen har vi gjort det vanskelig for oss selv, noe vi ikke kan fortsette med. Når du spiller hjemme må du ta initiativet, men kreditt til Wigan som spilte bra og gjorde det vanskelig for oss.

- Til slutte greide vi å vinne, noe som viser den viljestyrken og mentaliteten som er i laget.

- Lagånden er glimrende her. Jeg kan ikke sammenligne med hvordan det var i fjor siden jeg ikke var her da, men den har i alle fall vært helt utmerket siden jeg kom hit.

- Vi har ikke spilt like bra som vi ønsker, men vi har vunnet kamper og det er det viktigste. La oss håpe det kan fortsette, bank i bordet.