Keane ønskes som erstatter for Crouch

Keane skal være Rafas førstevalg som erstatter for Crouch. Jakten på en ving intensiveres. Carson linket til Stoke og Boro. Itandje snart klar for Gala? Billettinfo Rangers.

Ian Doyle i Liverpool Daily Post skriver at Robbie Keane er Rafael Benítez' førstevalg som erstatter for Crouch, men manageren er klar over at Tottenhams verdsetting av spilleren kan by på problemer, tidligere antydet å være £20M. Benítez håper selvsagt at sagaen om Gareth Barry snart blir løst ved å la Steve Finnan gå motsatt vei som en del av avtalen. Rafa vil trolig også intensivere jakten på en ving. Valencias David Silva og Espanyols Albert Riera sies å være hovedmålene, men de spanske klubbene må senke sitt prisforlangende dersom et kjøp skal bli en realitet.

Itandje på vei til Gala - Stoke og Boro interessert i Carson
Tabloiavisa Daily Mail mener at Charles Itandje kan bli klar for Galatasaray allerede senere i dag. Franskmannen har etter rapportene allerede forhandlet frem en sluttpakke med Liverpool. Stoke og Middlesbrough skal nå være interessert i Scott Carson. Samme avis hevder også at Aston Villa kommer til å sikre seg Steve Sidwell i løpet av 48 timer. Chelsea-spilleren ses på som en erstatter for Gareth Barry.

Billettinfo Rangers
Liverpool FC har offentliggjort billettdetaljer til treningskampen mot Glasgow Rangers på Ibrox lørdag 2. august kl. 16:00.