Keane takker Gerrard og Aurelio

Robbie Keane takker Steven Gerrard og Fabio Aurelio for flotte fremspill i forkant scoringene han noterte seg for mot WBA. Iren skryter også av de gode pasningene han får fra andre lagkamerater.

Robbie Keane takker i dag Steven Gerrard og Fabio Aurelio for de to flotte pasningene som resulterte i irens to første ligamål for Liverpool.

- Det tar litt tid å bli vant til nye lagkamerater og hvordan de spiller. Selv om jeg har spilt mot dem mange ganger og sett dem spille enda flere ganger, blir det litt annerledes når du spiller sammen med dem.

- Jeg fikk to flotte pasninger fra Stevie og Fabio, og jeg er glad for at jeg klarte å score på dem.

- Jeg får meget god støtte fra resten av laget, og ikke minst pasningene jeg får fra midtbanen fra karer som Steven, Xabi Alonso og Javier Mascherano. De ser alle etter pasningsmuligheter til meg, uttaler spissen til Liverpool Daily Post.

- Stevens pasning i forkant av min første scoring på lørdag var utmerket. Han er alltid fantastisk. Det er noe jeg har sett i årevis. Det er fantastisk for meg å få så gode fremspill.

- De pasningene Steven trer igjennom er utrolige. Han er en klassespiller. Selv tar jeg sikte på å fortsette og gjøre jobben min. Jeg vet scoringene vil komme.

- Jeg elsker å score mot West Brom, for de gir meg alltid tyn for min fortid i Wolves. Jeg tror jeg har åtte mål på seks kamper mot dem nå, så det er bra. De glemmer ikke så lett, selv om det er lenge siden jeg var i Wolves nå. I Midlands glemmer man ikke slikt.

- Jeg kom hit for å være en del av et vinnerlag, som kan konkurrere med de beste i toppen av tabellen. Det ønsker jeg å være en del av som spiller. Jeg ønsket ikke å avslutte karrieren min og se tilbake på hva jeg kunne ha oppnådd, når jeg kunne ha vært i en av toppklubbene. Nå er jeg det, og jeg skal gjøre det meste ut av det.