Keeperkrise hos cupmotstander

Barnsley vegrer seg for å benytte unge Kyle Letheren i mål mot Liverpool, og håper å få hentet inn en nødløsning mellom stengene. Dirk Kuyt frykter at han må sitte hjemme under EM.

Yorkshire Post melder om keeperkrise i Barnsley knappe to uker før Championship-klubben skal besøke Anfield for kampen i 5.runde i FA-cupen. Manager Simon Davey har per i dag ingen seniorkeepere å benytte i kampen mot de røde.

Barnsley hentet inn den tidligere Liverpool-reserven Tony Warner på en måneds lån fra Fulham i forrige uke, men 33-åringen kan ikke spille i FA-cupen for Yorkshire-klubben ettersom han er cuptied. Han spilte nemlig for Fulham mot Bristol Rovers i 3.runde i turneringen.

Barnsleys førstevalg mellom stengene, den tidligere Lillestrøm-keeperen Heinz Müller, er ute for resten av sesongen etter å ha pådratt seg en alvorlig kneskade, mens Nick Colgan har forlatt klubben til fordel for Ipswich. Dermed kan Daveys eneste mulighet vise seg å bli unge Kyle Letheren, som kun har spilt en førstelagskamp for klubben. Om da manageren ikke får hentet inn en ny mann før den tid.

- Det skulle ikke være vanskelig å finne en rutinert keeper som er interessert i å spille på Anfield. Vi har allerede snakket med et par karer, og vi satser på å få tak i en ny mann, siteres Davey.

Manageren skal ifølge lokalavisen ikke ha spesielt lyst til å gamble på unge Letheren på Anfield.

Kuyt frykter at han mister EM
Dirk Kuyt har, som alle vet, slitt med å finne veien til nettmaskene for Liverpool denne sesongen, og nå frykter hollenderen at en plass i Nederlands EM-tropp kan gå fløyten på grunn av dette. Kuyt ble som kjent vraket fra Marco van Bastens tropp til privatlandskampen mot Kroatia i morgen.

- Jeg må komme over denne vrakingen, men jeg er ekstremt skuffet over å være utelatt fra troppen. Jeg har vært med i troppen i 39 av de 42 siste landskampene, sier 27-åringen som ikke har klart å tegne seg på scoringslisten i sine 12 siste kamper for Liverpool.