Kewell i troppen

Harry Kewell er tatt ut til den første av tre VM-kvalifiseringskamper for Australia i juni. Diverse A- og U-landskamper røde spillere. Ungarske helter.

Kewell med i 36-mannstropp
Harry Kewell var kaptein og ble byttet ut i det 74. minutt da Australia slo Ghana i en privatlandskamp lørdag. Innsatsen til skadeforfulgte Harry var så god at han er tatt med i 36-mannstroppen til Australias tre VM-kvalifiseringskamper i juni.

Australia skal møte Irak i Brisbane 2. juni, med returkamp i Dubai 7. juni. Den siste kvalifiseringskampen i juni spilles den 14. mot Qatar i Doha.

Bouzanis reserve
Australias U-landslag slo Kroatia 3-0. Her var Bouzanis ubenyttet reserve. Han satt fortsatt på benken da de slo Chile 2-1 og laget er dermed klare for semifinalen i den Interkontinentale cupen i Malaysia. 20. mai ble Australia gruppevinnere etter 4-0 over Togo, og her spilte Bouzanis hele kampen. 17-åringen fikk dermed sin debut på U23-nivå. I semifinalen ble Irland beseiret med 3-1. Da var Bouzanis tilbake på benken. Finalen spilles mot Nigeria i dag.

Brouwer utelatt
Jordy Brouwer var med i 36-mannstroppen til Nederlands U-landslag i Toulon-turneringen som spilles i disse dager. Han ble imidlertid utelatt i den endelige troppen.

Plessis med
Damien Plessis ble imidlertid tatt med i Frankrikes tropp etter at flere uttatte spillere hadde meldt forfall. Frankrike tapte først 3-5 for Chile. Her ble Plessis byttet inn i det 59. minutt. Så ble det 1-2 mot Japan. Plessis ble byttet ut i det 46. minutt, etter å ha fått gult kort etter en knapp halvtime.

Frankrike var dermed utslått før kampen mot Nederland i går. Her ble det et nytt tap for blåtrøyene, denne gang med 0-1.

San Jose
San José spilte hele kampen da Spanias U19-landslag slo Ukraina 3-1, men satt på benken i 3-0-seieren mot Tyrkia. Spania er dermed klare for EM-sluttspillet før den siste kampen mot Armenia tirsdag.

Ajdarevic med for Sverige
Ajdarevic var med for Sverige da de tapte 1-2 for Portugal 21. mai og da de vant 3-1 over Norge og slo USA 1-0. Han spilte hele kampen mot Portugal og pådro seg et gult kort, han kom inn etter 61 minutter mot Norge og byttet ut i det 57. minutt mot USA. Sverige endte dermed på 2. plass i Lisboa-turneringen for U18-landslag.

El Zhar tatt ut
El Zhar er tatt ut i den marokkanske troppen til VM-kvalifiseringskamper i mai/juni. Opprinnelig skulle Marokko møte Liberia lørdag, men denne kampen ble avlyst.

Huth byttet ut
Paraguay U20 slo Mexico U20 1-0 i en privatlandskamp 19. mai. Ronald Huth ble byttet ut like etter pause. Første kamp mellom de to lagene endte 1-1.

Skrtel spilte
Martin Skrtel spilte hele kampen da Tyrkia slo Slovakia 1-0 i Bielefeld 20. mai. Da Slovakia tapte 2-0 for Sveits lørdag var han ikke med i troppen.

Ungarerne sentrale
Nemeth (bildet), Gulácsi og Simon var sentrale da Ungarn kvalifiserte seg for EM-sluttspillet for U19-landslag i Tsjekkia.

19. mai ble det 2-2 mot Litauen. Nemeth og Gulácsi spilte hele kampen, mens Simon ble byttet inn i det 57. minutt fikk gult kort på overtid.

21. mai slo Ungarn Kypros 2-1. Nemeth scoret begge målene, ett av disse på straffespark. Han ble byttet ut med Simon etter 88. minutt. Gulácsi spilte hele kampen.

Ungarn vant den siste kampen mot Portugal lørdag.

Krisztian Nemeth, som er tatt ut i Liverpools A-lagstropp, ble den store helten da han scoret kampens eneste mål. Han og Gulácsi spilte hele kampen, mens Simon ikke kom innpå.

Kampene ble spilt i ungarske Szekesfehervar.

Insua spilte hele kampen
Insua var på banen hele kampen, mens Leto spilte ikke da Argentinas U23-landslag slo et sammensatt katalansk lag 1-0.

Mascherano uttatt
Javier Mascherano er tatt ut i den argentinske troppen til privatlandskamper mot Mexico (4. juni) og USA (8. juni).

Riise med
John Arne Riise er som kjent med i den norske troppen som skal møte Uruguay på Ullevaal kommende onsdag.

Benayouns mål bekreftet
Premier Leagues målpanel har nå bekreftet at det er Yossi Benayoun som scoret Liverpools andre mål mot Birmingham 26. april. Det var tvil om det var israeleren eller den tunisiske Birmingham-forsvareren Jaidi som var sist på ballen i kampen på St. Andrews.