Kewell linkes til Juventus

Liverpools vingess, Harry Kewell, linkes i dag bort til den italienske storklubben Juventus ved endt kontrakt til sommeren. Duo tvilsom for Arsenal.

Den australske midtbanespilleren Vince Grella har bekreftet at Juventus' trener, Claudio Ranieri ser på mulighetene for å sikre seg Harry Kewells tjenester. Dette melder den australske avisen The Daily Telegraph.

- Jeg så linken til Juventus i lokalavisa for kanskje to uker siden. Det har ikke blitt snakket mye om det, men da jeg var i Parma med Claudio Ranieri (i 2007, journ.anm.), spurte han om mye informasjon angående Harry.

- På den tiden tenkte han ikke på Kewell til Juventus, da han enda ikke visste at han ville bli Juventus-manager.

Kewell skal imidlertid ikke ha vært den eneste landsmannen Grella ble utspurt om.

- Han var en av tre-fire aussier jeg ble utspurt om. Han kjenner den australske mentaliteten, og synes vi er veldig undervurderte spillere. Det kan være et fortrinn for ham.

Kewell har den siste tiden vært ute med en lyskestrekk, men også før den tid ble han nedprioritert av Rafa Benítez, og få virker å tro at den australske vingstjernen vil få ny kontrakt på Anfield.

Duo tvilsom for Arsenal
Robin Van Persie satt i går igjen i garderoben da lagene atter entret banen etter pause. Dette grunnet en smell han hadde pådratt seg. I dag vedgår Arsene Wenger at hollenderen er høyst usikker til de to kommende kampene mot Liverpool. I tillegg skal Emmanuel Adebayor også være tvilsom.

- Om du spør om min magefølelse, vil jeg si nei, Robin vil ikke spille, fortalte Wenger Arsenal TV.

- For øyeblikket er det 80 prosent nei, og 20 prosent ja. Men han har en scan i ettermiddag, og han er bedre nå enn han var i går kveld. Det er positivt ved muskelproblemer, men vi vet mer om det fredag morgen.

Om Adebayor sa Wenger følgende:

- Vi har også Adebayor, som har et lite ankelproblem. Vi får se hvordan det går i morgen. Jeg håper han vil være OK.