Kewell vil vise Rafa

Harry Kewell sier at han gjorde det han kunne for Liverpool, men at skader ødela og at han ikke fikk muligheten til å vise Rafael Benitez hva han er god for.

Harry Kewell fikk ikke tilbud om ny kontrakt med Liverpool FC, etter at fem skadeforfulgte sesonger gjør at hans avtale med de røde løper ut denne sommeren. Nå er han tilbake i Australia for å spille privatlandskamp mot Ghana, mens han samtidig prøver å skaffe seg en ny klubb. Harry avviser i den forbindelse at han skal ha blitt enig med Portsmouth, noe som er blitt hevdet i pressen.

- Det er alltid syndebukker, det er alltid noen de ønsker å klandre, sier Kewell men et spesielt blikk til pressen i England.

- Dessverre var jeg en av dem, siden jeg ikke ba om unnskyldning da jeg ble skadet. Det er synd fordi jeg gjorde ikke noe galt. Det er noe de lever og dør for der borte.

- De ønsker å skrive saker som ikke er hyggelige, men du lar bare være å lese det og fortsetter med ditt liv.

- En person som jeg vil ønske å vise det for er trolig min gamle manager, sier Kewell på spørsmål han nå ønsker å kunne vise seg fra sin beste side på fotballbanen.

- Jeg fikk ikke sjansen til å kunne vise mye av hva jeg er i stand til.

- Min agent skal ha gjort en avtale mens han var på flyet på vei til Australia, så jeg er usikker på hvordan han greide det, sier 29-åringen ironisk på spørsmålet om han er klar for Portsmouth.

- Jeg har aldri gjemt meg for muligheten til å spille i utlandet, jeg har aldri gjemt meg for muligheten til å spille i Premier League, jeg har aldri gjemt meg for muligheten til å spille noen steder. Jeg holder mulighetene åpne, så får vi se hva som skjer.