Kjøp kan åpne for Heskey-salg

Lokalavisen i Wigan tror at kjøp av ny spiss kan gjøre at Emile Heskey går til Liverpool i januar, men spilleren er nå skadet. Craig Lindfield tilbake på Melwood.

Heskey kan være ute en måned
Avisen Wigan Evening Post skriver i dag at spissen Hugo Rodallega er på vei til Wigan for £4,5M og man mener det vil sørge for at Liverpool kommer med et bud på Emile Heskey i januar. På JJP avviser man ikke mulighetene for et salg av Emile, men en skade i gårsdagens seier mot Bolton kan sette hinder for en mulig transfer for spilleren hvis kontrakt løper ut etter denne sesongen.

- Alt er klart med Rodallega. Spilleren vil komme 7.januar, sier en kilde til WEP. - Han oppfyller kravene for arbeidstillatelse og har bare mistet to kamper for Colombia på grunn av skader.

- Alle vet at fremtiden til Emile Heskey er usikker før transfervinduet åpner på torsdag, sier formann og eier Dave Whelan.

- Kontrakten til Emile løper ut etter denne sesongen, men det har ikke vært noen henvendelser om han. Skulle Emile reise må vi sørge for å få en erstatter av kvalitet. Vi respekterer Emile fullstendig og alt avhenger nå av hva han ønsker.

Heskey ble byttet ut i 1-0 seieren mot Bolton i går, etter å ha pådratt seg en hamstringstrekk. Sky antyder at den store angriperen kan være satt på sidelinjen i opp til en måned.

- Vi vet ikke omfanget av skaden til Emile eller hvor lenge han vil være ute, forklarte manager Steve Bruce.

- Det gode er at vi ikke har hatt noen bud på ham, og jeg håper det blir slik gjennom hele januar.


Lindfield tilbake
Angriperen på reservelaget, Craig Lindfield, er ferdig med sitt låneopphold i Bournemouth. Scouseren har slitt med skader på Dean Court og var på banen i bare totalt fem kamper.