Klart for legenden Carra

Steven Gerrard tror det kan være tid for jubilanten Jamie Carragher til igjen å stå fram på en stor europeisk kveld for Liverpool. Kapteinen sier at alle må gjøre sin jobb.

Jamie Carragher spiller sin kamp nr. 100 i Europa for Liverpool, når scouseren etter alle solemerker starter mot Inter Milan kl 20.45 i kveld. Lagkamerat Steven Gerrard tror sin gode venn og lagkamerat igjen vil stå fram, slik at han ikke minst har gjort det før mot topp motstand i Champions League.

- Å spille 100 kamper i Europa er en fantastisk prestasjon, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Det er en vidunderlig rekord å ha og jeg er sikker på at han vil sette flere rekorder i fremtiden, siden han er en topp profesjonell spiller som tar godt vare på seg selv og gir hundre prosent i hver kamp. Hvis du ser tilbake på de hundre han har spilt skal det godt gjøres å huske mange som har vært dårlige.

- Det er nemlig ikke bare antall kamper han har spilt, men hvordan han har spilt i dem. Vi trenger en ny stor kamp fra Carra i kveld siden Inter Milan er et veldig godt lag. Slik jeg kjenner ham vil han kun være fornøyd med kvelden dersom vi får det rette resultatet. Hvis vi går videre, finnes noen bedre måte å feire et tresifret antall kamper?

- Det er spillere som Jamie Carragher, Pepe Reina og Sami Hyypiä som gjør at du tror vi kan løse denne oppgaven, fortsetter Stevie G foran returmøtet i Milano.

- De har vært helter for oss i slike kamper tidligere og vi ønsker at de skal være helter også i kveld.

- Inter må angripe, vi vet det. Hvis vi lå under med to mål etter den første kampen og hadde returen igjen på Anfield vet jeg at vi ville føle at vi fortsatt hadde en sjanse. Jeg er sikker på at de føler det på samme måten.

Siste gang Liverpool spilte i Italia, var da man sendte Juventus ut av Champions League etter at man greide 0-0 i Italia etter først å ha vunnet 2-1 foran The Kop. Steven Gerrard var skadet til den kampen, men han husker den likevel godt.

- Vi kunne ikke tillate oss å spille inn et mål og guttene gjorde det glimrende som greide å holde buret rent. Det må være målet også i kveld, å tette igjen bak og gjøre livet vanskelig for dem.

- Inter spiller hjemme og jeg er sikker på at det vil være en fantastisk atmosfære på San Siro, slik at vår jobb må være å prøve å dempe stemningen så mye som mulig.

- Vi har en god plattform og kanskje kan vi også score et mål. Fernando har scoret mange mål i det siste, slik at Inter vil være oppmerksom på ham. Det vil være opp til oss andre å støtte ham så mye som mulig uten at vi mister vår fasong og disiplin.

- Det dette dreier seg om er at hver enkelt av oss står opp og gjør vår jobb.