Konflikt med Real?

Avis hevder at Real Madrid vil prøve å overprøve regel om antall spillere tillatt fra UEFA-Cup til CL, og at LFC er klare til eventuelt å klage. Luis Garcia kan være på vei tilbake til England.

Real Madrid har kjøpt to spillere i Lassana Diarra og Klaas-Jan Huntelaar fra henholdsvis Portsmouth og Ajax, som begge klubber som har spilt i UEFA-Cupen denne sesongen. Reglene for Champions League er imidlertid slik at Real bare vil kunne benytte en av disse spillerne totalt verdt mer enn £40M i Mesterligaen.

Ifølge den spanske storavisen Marca, som regnes som et talerør for Real Madrid, har imidlertid de helhvite tenkt å innklage dette. Det høres utrolig ut, siden reglene er helt klare, og ifølge hovedstadavisen Marca regner Real med å få avslag fra UEFA. I så fall antas man imidlertid på Bernabeu og gå til en domstol for voldgift for sport for å få regelen omgjort.

I en annen artikkel hevder så Marca at Liverpool i så fall vil være klare til å klage på dette om nødvendig, og at andre klubber har signalisert å eventuelt støtte de røde.

Journalisten Guillem Balague skriver på sin hjemmeside at Luis Garcia har blitt tilbudt til Portsmouth, Middlesbrough, Blackburn og Tottenham for en mulig utlånsavtale for den tidligere Liverpool-spilleren. Luis har slitt med å få spilletid i Atletico Madrid denne sesongen og har startet bare fire ligakamper.