Konsert forsinker ny gressmatte

Det skal legges ny gressmatte på Anfield i sommer. Arbeidet har imidlertid blitt utsatt grunnet en konsert kommende søndag. Voronin ikke med mot Sverige.

Liverpool FC har blitt nødt til å utsette leggingen av en ny gressmatte på Anfield på grunn av søndagens store konserthappening på arenaen. Søndag avholdes nemlig Liverpool Sound Concert som en del av byens markering av den er Europas kulturhovedstad i år.

- Det har kun vært holdt en konsert på Anfield før, så dette er en utfordring for oss, uttaler stadionmanager Ged Poynton til BBC Radio Merseyside.

- Hovedproblemet har vært å få scenen inn på stadion, da det ikke er noen passende innganger.

Det tok fire dager å få scenen på plass. Den måtte til slutt fires ned på banen med kran. Det er ventet 36 000 mennesker til konserten på søndag. Poynton forteller at det er maksimum av hva man kan tillate for en konsert på Anfield.

- Dette grunnet adkomst og antall kvadratmeter vi har til rådighet. Folk skal komme seg ut og inn av stadion innen visse tidsfrister.

Klubben tar sikte på å starte arbeidet med å legge ny gressmatte på banen umiddelbart, så snart konserten er overstått.

Voronin ikke med mot Sverige
På søndag skal Ukraina spille privatlandskamp borte mot Sverige. Det blir uten Andriy Voronin. Tre av spillerne som var med på å tape for Nederland for en uke siden har nemlig fått fri, og har forlatt troppen. Den ene er altså Voronin. De to andre er Sjevtsjenko og Kalinitsjenko.