Kontraktsforhandlinger i gang

Benítez bekrefter at hans rådgivere har vært i kontakt med klubbens eiere, men at partene foreløpig ikke har diskutert detaljer. Benítez overlater alt til rådgivere.

Rafael Benítez avslører at innledende samtaler om en ny kontrakt er i gang. Spanjolen påpeker at ingen detaljer ennå er diskutert, men at det fra nå av vil være hans rådgiverne som håndterer forhandlingene. Rafa ønsker kun å konsentrere seg om det sportslige.

Det har versert rykter i tabloidpressen om at Tom Hicks og George Gillett ønsker å nedfelle en klausul om at Rafael Benítez ikke har lov til å diskutere klubbens eiere offentlig.

Det har også vært påstander om at de amerikanske eiere ble irritert på Benítez for åpent å ha diskutert mulighetene for en ny kontrakt i forrige uke, noe The Times senere har tilbakevist. Klubben skal også ha tilbakevist dette ved å understreke at nyheten om kontraktsforhandlinger først ble avslørt på Liverpoolfc.tv, og det før Benítez snakket om ny kontrakt på en pressekonferanse senere samme dag.

- Jeg ønsker å avklare situasjonen over min nye kontrakt. Min rådgiver har hatt kontakt med klubbens eiere, og de vil ha et møte i fremtiden, forhåpentligvis neste uke, uttaler Rafael Benítez. 

- Men jeg vil gjøre det klart at ingen detaljer ble diskutert. Ikke lengden på kontrakten, og heller ikke penger eller andre forhold.

- Ingen av disse tingene ble diskutert. Det har vært kontakt, og nå vil ting begynne å komme videre.

- I fremtiden vil min agent snakke om dette med klubben, og jeg vil konsentrere meg om fotball, fordi jeg ønsker ikke å snakke hver uke om ting som kan distrahere spillerne.

- De vil snakke sammen neste uke, og forhåpentligvis vil det bli fremgang, men jeg vil ikke være involvert i disse forhandlingene.