Krise i Luton

Kevin Blackwell aner ikke hvilke spillere han har til rådighet i morgen. Hansen gjør som sin tidligere stopperkollega. Sami benekter kommentarer. Mali tapte for Egypt.

I morgen kveld kommer Luton Town på besøk til Anfield, for å spille omkamp i FA cupen - om retten til å møte enten Swansea eller Havant and Waterlooville i fjerde runde. Luton-manager Kevin Blackwell har store problemer med å ta ut laget i den konkurstruede klubben, som har flere spillere på vei ut på grunn av den økonomiske situasjonen, som gjør det problematisk med utbetaling av lønn.

- Jeg vet ikke hvem jeg kommer til å ha tilgjengelig for spill. En del spillere snakker med andre klubber, og en skade kan koste dem overgangen til en klubb der de får betalt, sier han til BBC.

Siden forrige møte har Luton måtte selge spillerne Coyne og Edwards, noe som utvilsomt er et tap for League One-klubben. I tillegg er klubbens målvakt, Dean Brill, meget usikker til kampen på grunn av en skade. Han pådro seg en skade under oppvarmingen før Swansea-kampen, og kunne ikke ta et eneste utspark på grunn av smerter. Klubbens to andre målvakter, Marlon Beresford og Zac Barrett, er definitivt ute - mens midtstopperveteranen Chris Perry også pådro seg en skade mot Swansea.

- Både Dean Brill og Chris Perry er usikre. Vi prøver å gi begge intensiv behandling, så får vi se hvordan det går. Vi vil prøve å gå til kampen med samme innstilling som da de kom til Kenilworth Road, og skal gi alt vi har. Spillerne ser frem til det. Anfield er en fantastisk stadion, og det er en god mulighet for spillerne til å vise hva de kan, blir Blackwell sitert på Liverpoolfc.tv.

Hansen forstår heller ingenting
Mark Lawrenson har tidligere i ettermiddag uttalt seg veldig kritisk til eiernes oppførsel, etter at det kom frem at de har holdt samtaler med Tysklands tidligere manager, Jurgen Klinsmann. Nå går hans gamle stopperkollega, Alan Hansen, også ut og mener det er uforståelig. I spalten sin hos BBC har han i dag kommentert utspillet fra Hicks angående Klinsmann.

- Jeg forstår rett og slett ikke hvorfor han har gått ut i media og fortalt dette. Kanskje han visste at historien kom til å lekke ut, og valgte å kommentere det før det skjedde?

- Uansett hvilken måte du ser på det, så er dette å underminere Rafael Benítez. At en av eierne går ut og sier at de har holdt samtaler med den mannen som har blitt sterkt linket med jobben legger kun mer press på spanjolen. Å ha han der som forsikring i tilfelle, eller hva det er Hicks velger å kalle det - og at han møtte Klinsmann og tilbudte han jobben i tilfelle Benítez skulle gå er helt utrolig, avslutter Hansen.

Hyypiä benekter kommentarer
En rekke engelske aviser, deriblant Daily Mail, trykket i dag opp en sak der finnen angivelig skal ha sagt følgende:

- Vi ser ut til å bli som Newcastle. Hver gang jeg tar opp en avis, står det noe nytt.

Nå går Sami ut på Liverpools offisielle hjemmesider, og benekter at han har kommet med denne kommentaren.

- Det er løgn, og jeg var veldig skuffet over å lese disse historiene. Vi har hørt på tapen fra intervjuet, og jeg nevnte ikke Newcastle i det hele tatt - så jeg aner ikke hvorfor journalistene har fabrikert disse kommentarene. Jeg har mye respekt for Newcastle, så jeg slenger ikke ut nedlatende kommentarer om dem, sier 34-åringen.

Mali tapte mot Egypt
Momo Sissoko og hans Mali tapte på torsdag den siste oppvarmingskampen før Afrikamesterskapet. De møtte regjerende mester Egypt i Abu Dhabi, og tapte 1-0. Hosni Abd Rabou scoret kampens eneste mål fra ellevemetersmerket. Mali kom nærmest utligning da Sevillas Frederic Kanouté traff treverket.

Som vi nevnte tidligere i dag, har Malis møte med Iran blitt avlyst - så dette var deres generalprøve før mesterskapet, som starter i Ghana om seks dager.

Tre år siden Morientes
Det er i dag tre år siden Rafael Benítez hentet Fernando Morientes for £6,3 millioner fra Real Madrid. Den godt meritterte spanjolen ble aldri noen suksess på Anfield, og forlot til fordel for Valencia sommeren 2006. Han spilte 47 kamper fra start (14 som innbytter) og scoret 12 mål for de røde.