Kuyt advarer mot landsmenn

Liverpool har fått en god start i gruppe D i Champions League, og Dirk Kuyt understreker at man ikke ønsker å gjøre det like vanskelig for seg selv som under fjorårets turnering.

Forrige sesong var som kjent de røde presset til å vinne sine tre siste kamper i gruppespillet, etter kun et poeng på de tre første kampene, men utgangspunktet er nå langt bedre etter seier i Marseille. I en antatt jevn gruppe understreker nederlandske Dirk Kuyt at man ønsker å sikre avansement så hurtig som mulig, men advarer mot å ta lett på kampen mot sine landsmenn fra PSV Eindhoven i morgen.

- De er veldig forskjellige fra da vi sist spilte mot dem, forklarer Dirk etter at de røde møtte PSV fire ganger i 2006/07 sesongen.

- Keeperen Gomez er nå hos Spurs, Phillip Cocu har lagt opp, og mange andre spillere har gått til andre klubber. Det har et helt nytt lag men de er fortsatt best i Nederland. De har vunnet ligaen i flere år på rad og vi må være klare.

- Vi snakket før kampen mot Marseille at vi ikke måtte gjøre de samme feilene som i fjor i Champions League. Du ønsker ikke å måtte vinne kamper mot slutten slik som var tilfellet med oss, du ønsker å være videre så hurtig som mulig.

- Vi passert et stort hinder ved å slå Marseille på deres bane, men vi vet at vi fortsatt kan få problemer hvis vi ikke greier å slå PSV. Vi må fokusere på PSV og huske at vi tapte hjemme mot Marseille forrige sesong.

- Det finnes ingen lette motstandere i denne gruppen slik at vi må sørge for å få flest mulig poeng så fort som mulig.

Flere kommentarer foran Liverpool v PSV vil komme i ettermiddag, etter at Rafael Benitez og en spiller har holdt sin pressekonferanse på Anfield.