Kuyt drømmer om Wembley-finale

Dirk Kuyt drømmer om å spille FA-cupfinale på Wembley i mai, men advarer mot å ta lett på Barnsley. Yorkshire-klubben har sikret seg ny keeper. Langt fra sikkert at amerikanerne selger.

Dirk Kuyt uttaler til LFC Magazine at han tror at Liverpool kan nå en cupfinale denne sesongen også. Det vil i så fall bli fjerde sesong på rad at man når en finale. Slår man Barnsley på lørdag vil de røde være i kvartfinalen i FA-cupen, men Kuyt insisterer på at han ikke tenker på Wembley ennå. Men han er samtidig klar over at det kun er seks Premier League-lag igjen i turneringen.

- Det er bare 16 lag igjen nå, og bare seks av de er hjemmehørende i Premier League, så vi har en bra sjanse i denne turneringen. Med kvalitetene vi besitter kan jeg ikke se noen grunn til at vi ikke kan nå finalen, uttaler nederlenderen.

- Men det er ikke vanskelig å uttale at vi ønsker å vinne trofeet. Samtidig vet jeg at Wembley fortsatt er langt unna, og først må vi slå Barnsley på lørdag. Det er det eneste vi kan fokusere på for øyeblikket, legger han til.

- Du må hele tiden være 100% fokusert på hver enkelt kamp, uansett hvem motstanderen er. Det er holdningen vi må gå til denne kampen med. Gjør vi ikke det, kan vi bli straffet.

Barnsley ligger for øyeblikket på 14.plass i The Championship, og har notert seg for kun en borteseier gjennom hele sesongen. Det er imidlertid verdt å merke seg at de vant siste de gjestet Anfield, 1-0 i en ligakamp i november 1997.

- Da tredje og fjerde runde ble trukket var det nok mange som mente at Luton og Havant & Waterlooville ville bli lett match for Liverpool, men som spillere tenker vi aldri slik. Det har vi ikke råd til, og det beviste jo også disse kampene. Luton ga oss et skremmeskudd i første kampen, og vi vet alle hva som skjedde mot Havant. Det er slike kamper som gjør FA-cupen så spesiell, uttaler Kuyt.

Barnsley sikret seg ny keeper
Barnsley har for øvrig til slutt fått på plass en ny keeper til kampen på Anfield lørdag ettermiddag. De har hentet inn 23 år gamle Luke Steele fra West Bromwich. En sisteskanse med en fortid i Manchester United og Peterborough. Steele var bare tredjekeeper i WBA og har bare spilt to førstelagskamper denne sesongen, men vil starte kampen på Anfield.

- Ingenting er sikkert
Tony Barrett i Liverpool Echo kommenterer dagens oppslag i Mirror, om at Liverpools amerikanske eiere vil selge klubben til DIC i neste måned.

- Echo forstår det slik at ingenting er sikkert når det gjelder denne avtalen, selv om det fortsatt foregår diskusjoner mellom partene, skriver Barrett.