Kuyt fokuserer på Arsenal

Midt oppe i alt oppstyret rundt Champions League-trekningen og kampene mot Real Madrid, prøver Dirk Kuyt og hans lagkamerater å beholde fokus på søndagens storkamp mot Arsenal.

Dirk Kuyt ser frem til søndagens kamp mot Arsenal på Emirates Stadium.

- Når vi spilte der i Champions League i fjor var det en flott kveld for oss alle, ettersom vi spilte bra som lag og fikk med oss et godt resultat. Det gjorde at vi lå godt an foran returen, og klarte å avansere til semifinalen. Derfor har vi gode minner fra Emirates fra i fjor. Men disse minnene betyr egentlig ikke noe når vi møter dem på søndag, sier nederlenderen til Liverpool Echo.

- Vi vet det blir en vanskelig kamp, men vi er ute etter å spille like godt. Denne gangen satser vi imidlertid på å vinne, i stedet for å spille uavgjort, da situasjonene er helt ulike.

Liverpool skal prøve å reise kjerringa etter at man klarte kun ett poeng mot Hull sist helg.

- Vi var alle skuffet over at vi ikke vant mot Hull. Jeg syntes vi startet kampen bra, men så gjorde vi et par defensive feil og lå plutselig under med 2-0. Det ble det vanskelig for oss. Det positive var at vi kom tilbake og gjorde et par mål selv, slik at vi klarte uavgjort, sier Kuyt.

- Etter at vi hadde utlignet trodde jeg vi skulle vinne kampen, men slik ble det ikke. Vi må lære av det. Det er viktig for oss å luke ut feilene, samtidig som vi må ta bedre vare på sjansene i toppkampene. Da har vi større sjanse til å ta tre poeng.

- Det er fortsatt mye igjen av sesongen, og vi kan ikke begynne å titte på hva de andre lagene gjør for øyeblikket. Vi må fokusere på våre egne kamper og vårt eget spill, og prøve å vinne våre egne kamper. Tenker vi for mye på de andre lagene og deres resultater vil det bare distrahere oss. Vi må beholde fokus.

- Arsenal-kampen er en ny viktig kamp, og vår borteform er veldig bra, så forhåpentligvis kan vi spille en ny god kamp og få et godt resultat.

Kuyt er fullt klar over at Arsenal har vært veldig ustabile denne sesongen. Men han har merket seg at The Gunners har slått Manchester United og Chelsea.

- Vi gjorde det virkelig bra mot Chelsea og Manchester United selv, og nå håper vi å gjøre det samme mot Arsenal, sier 28-åringen.

- Vi vet de er et godt lag, og mot Chelsea spilte de virkelig bra og tok en flott seier. Men vi har tro på oss selv, og vet at dersom vi spiller opp mot vårt beste så har vi en god sjanse til å få det resultatet vi er på utkikk etter.

- Vi har allerede tonet flagg ved å slå United og Chelsea, og nå ønsker vi å vinne alle kamper. Det handler om å fortsette og jobbe for å beholde førsteplassen på tabellen.