Kuyt fortsetter gjerne på topp

Dirk Kuyt fortsetter gjerne å spille spiss i Fernando Torres sistt skadefravær. Nederlenderen har nå scoret fire mål på de tre siste kampene.

Dirk Kuyt uttaler til engelsk presse i dag at han gjerne fortsetter å spille spiss i Fernando Torres sitt skadefravær. Tomålsscoreren mot Wigan trives med å være tilbake i sin "gamle rolle".

- Fernando er veldig viktig for oss, og det var et slag i trynet for oss at han ble skadet. Jeg prøvde å gjøre jobben etter beste evne da manageren ba meg spille spiss. Målet var å score mål for laget, sier nederlenderen beskjedent.

- Jeg bryr meg ikke om hvilken posisjon jeg spiller i. Jeg har trivdes ute til høyre. Jeg ønsker kun å være viktig for laget.

- Jeg håper Fernando er tilbake snart, men jeg stiller selvsagt opp hver gang manageren ønsker at jeg skal spille spiss. Jeg tenker ikke på hvor jeg måtte bli plassert når Fernando kommer tilbake. Jeg føler at jeg har bidratt på høyreflanken, både med scoringer og målgivende pasninger.

- Det som gleder meg mest er at vi vinner kamper og ligger i toppen av tabellen. Jeg var henrykt over mine to scoringer. Men for meg er det viktigst at laget vinner. I går gjorde vi jobben på den vanskelige måten.

Liverpool er fortsatt ubeseirede på Anfield denne sesongen, og statistikken viser at laget kun har tapt to av de 58 siste hjemmekampene i ligasammenheng. Årets ligastart er den beste på 18 år.