Kuyt håper Keane kommer

Dirk Kuyt håper at Robbie Keane blir Liverpool-spiller, selv om det vil medføre økt konkurranse om plassene i angrepsrekka. Nederlenderen håper også å starte neste treningskamp, mot Villarreal.

Dirk Kuyt sier til Liverpool Echo i dag at han tror Robbie Keane kan gi Liverpools angrep en ny dimensjon, om Spurs-spissen blir rød i løpet av sommeren.

Tony Barrett skriver i dagens Echo at Keanes overgang fra Spurs kommer stadig nærmere, og Kuyt håper at iren kommer selv om han får enda en hard konkurrent til plassene i angrepsrekka.

- Keane har spilt i Premier League i mange år, og har gjort det virkelig bra hos Spurs. Han er en av deres beste spillere. Vi vet hvor bra han spilte sist sesong, og om han kunne gjøre det samme for oss dersom han kom hit, ville han være et meget bra kjøp, siteres Kuyt.

- Når du er i en klubb som Liverpool forventer du at klubben blir linket til toppspillere, og selvsagt ønsker du at spillere som Keane skal komme hit og gjøre en god jobb. Det vil bidra til at konkurransen om plassene på laget blir enda tøffere, men det er slik det bør være, da det får ut det beste i deg, legger han til.

- Vi leser hele tiden avisene for å prøve og finne ut hva som skjer i kulissene, og vi forventer noen kjøp til. Vi får bare vente og se.

Kuyt kom inn et drøyt kvarter før slutt i gårsdagens treningskamp mot Hertha Berlin, og nå satser han på å gjenvinne storformen før seriestarten i august. På grunn av sin deltakelse i EM misset som kjent nederlenderen de første to ukene av preseason med Liverpool. Nå prøver han å ta igjen det tapte, og håper å få starte neste treningskamp mot Villarreal i Spania om en uke.

- Jeg har kun vært tilbake i trening i fem dager, så jeg er ikke i stand til å spille mer enn noen minutter ennå. Men det går bare bedre og bedre. Jeg trenger trolig noen harde økter til før jeg kan spille en hel kamp, men slik er det bare i preseason.

- Vi må jobbe virkelig hardt nå, og det har vært en god uke med tøffe treningsøkter og en vanskelig kamp mot Hertha Berlin. Jeg synes vi har kommet ganske bra fra det, ikke minst de unge spillerne og de nye spillerne. De har gjort det bra både i trening og kamp den siste uka.