Kuyt har tro på glad mandag

Den endelige nederlandske EM-troppen offentliggjøres førstkommende mandag. Engelske aviser tror Liverpool vil selge Xabi Alonso, hvis prisen er rett.

Dirk tror på klarsignal
27.mai må alle landene ha registrert sine tropper hos UEFA før EM-sluttspillet i Østerrike og Sveits. Nederland er en av de siste nasjonene som kommer til å bekrefte sine 23 i troppen, da dette gjøres mandag 26.mai.

Marco van Basten har nominert 26 spillere, og vil vrake to utespillere og en keeper til neste uke. Både Ryan Babel og Dirk Kuyt er blant de 26, men mens Babel er ventet å seile greit igjennom uttaket er Kuyt en av dem det spekuleres i kommer til å bli utelatt.

27-åringen har ikke vært fast i troppen i det siste, men etter en god avslutning for Liverpool i 2007/08 har Dirk tro på at han kan ta mål av seg til sluttspilldressen.

- Hvis jeg viser det samme her på trening som jeg har gjort i de siste månedene for Liverpool, da behøver jeg ikke å bekymre meg, forklarer Kuyt.

- Jeg tror jeg vil bli en del av troppen. Jeg er overbevist om at jeg kan være gjøre en viktig jobb for mitt land. Det er få spillere som har en spillestil lik min.


Drakamp om Xabi
Xabi Alonso har kontrakt på Anfield frem til 2012, og verken Liverpool eller spilleren selv har gitt noe uttrykk for at midtbanespilleren kan være på vei bort. Med Gareth Barry på vei inn og et tilsynelatende noe anstrengt transferbudsjett, vil trolig spanjolen likevel ha en pris.

Ifølge Liverpool Daily Post skal de røde ha minst £16M før man kan være villig til å selge til Juventus, som ikke har lagt skjul på at man ønsker at Alonso skal gjenforenes med Momo Sissoko hos den gamle dame.