Kuyt hyller angrepspartneren

Dirk Kuyt tar seg i dag tid til å skryte av sin angrepspartner. Pepe Reina benekter ryktene om splid i garderoben. Barton ute mot Liverpool. Oppsummering av tabloidenes søndagsrykter.

Dirk Kuyt har vist stigende form den siste uka, og har endelig fått tilbake følelsen om hvordan det er å score mål. Nederlenderen lykkes ikke med å finne nettmaskene mot Middlesbrough i går, men tar seg i dag tid til å hylle mannen som gjorde det hele tre ganger - Fernando Torres.

- Det er flott å ha en spiller som Fernando på topp - han er utrolig. Jeg synes han spilte meget bra mot Inter i midtuken, men han var enda bedre mot Boro. Dette er hans andre hattrick for sesongen, så det er veldig bra for både han og for oss, sier Kuyt til Liverpools offisielle hjemmesider.

Reina benekter rykter
Det har de siste ukene versert rykter om splid i Liverpool-garderoben, der det er forskjellige klikker og lite samhold. Dette er noe målvakt Pepe Reina går ut og benekter i dag.

- Jeg kan fortelle dere at det ikke er noen splid i garderoben, og alle som sier det lyver, sier Pepe til SkySports.

- Samholdet i garderoben er bra, og og har holdt seg sterkt også når det har gått dårlig. En av de gode tingene fra denne perioen har vært nettopp hvor sterkt spillerne har holdt sammen, og slik har det vært siden jeg kom til klubben.

Reina forteller også at alle spekulasjonene rundt managerens fremtid under konflikten med amerikanerne påvirket spillerne.

- Alt som skjer i en klubb kan påvirke det som skjer i kamper, men som spillere må vi gjøre vårt beste og konsentrere oss om å spille fotball. Alt det andre, som kommentarene og ryktene må vi ignorere, men det kan være vanskelig. Vi har vist at vi kan prestere under press, og kan fortsette å gjøre det i de neste ukene.

- Manageren har holdt seg rolig til tross for alle rapportene, for filosofien hans handler om hardt arbeid. Han forteller oss at jo hardere vi jobber på treningsfeltet, jo større sjanse har vi for å spille bra i kamper. Rafa støtter spillerne 100 prosent, og har hatt suksess i Liverpool, avsluttet målvakten.

Barton ute mot Liverpool
Newcastles urokroke, Joey Barton, kan ikke spille eller være med når Newcastle kommer til Anfield 8. mars. Årsaken til dette er ikke suspensjon, men det faktum at han faktisk er bannlyst fra Merseyside på grunn av en pågående rettsak. Barton er siktet for vold etter en episode i Liverpool i romjulen, og skal tilbake i rettsalen 12. mars.

- De eneste kampene han ikke kan spille er mot Liverpool og Everton, på grunn av restriksjoner dommeren har satt, sa Newcastle-manager Kevin Keegan i går.

Tabloidenes søndagsrykter
Hver eneste søndag er de britiske tabloidene fulle av overgangsrykter, og denne søndagen er intet unntak. Her er en liten oppsummering av hva tabloidene melder i dag, og vi oppfordrer til å ta det med en klype salt.

* Kevin Keegan ønsker Liverpools argentinske venstreback, Emiliano Insua. Newcastle-manageren var tilstede da reservelaget møtte Newcastles reserver på St. James Park forrige uke, og skal ha blitt imponert over den tidligere Boca Juniors-spilleren, melder Sunday Express.

* Schalke 04s høyreback, Rafinha, har blitt linket til Liverpool flere ganger de siste ukene. Brasilianeren har kontrakt med den tyske klubben til 2011, men kan tenke seg en overgang til Liverpool.

- Dersom en overgang kan passe både meg og Schalke kan vi diskutere det. Liverpool er en topp destinasjon, sier Rafinha til Sunday Mirror.

- Det er bra at spillerne våre blir linket til toppklubber, men vi kommer ikke til å la noen gå, svarte Schalke 04s fotballdirektør Andreas Muller.

* Liverpool håper i følge News of the World å slå sine Premier League-rivaler i kampen på Crewe sitt stjerneskudd, Max Clayton. 14-åringen får hederlig omtale fra mange hold om dagen, og de røde håper å sikre seg spilleren for 1,5 millioner pund. Crewe sitt akademi har tidligere fått opp spillere som Rob Jones, Danny Murphy og Dean Ashton.

* Samme avis melder at Real Madrid nok en gang sikler på Liverpool-kaptein Steven Gerrard, og skal være klare til å betale 55 millioner pund for midtbanemannen. Inter skal i følge Tuttosport også følge situasjonen nøye, ettersom president Massimo Moratti er en stor fan av spilleren.