Kuyt og Aurelio fokuserer på ligaen

Dirk Kuyt og Fabio Aurelio klarer å beholde fokus på morgendagens ligakamp mot Reading, selv på en dag da kvart- og semifinalene i Champions League skal trekkes.

På en dag da de fleste røde er mest opptatt av Champions League-trekningen klarer Dirk Kuyt å beholde fokus på morgendagens kamp mot Reading og det gjenstående ligaprogrammet. Etter seks seire på rad, er nå tre poeng mot Reading på Anfield alt nederlenderen tenker på.

- Vi har selvsagt tatt mål av oss til å nå Champions League-finalen, men vi må sørge for at vi er med i Champions League også neste sesong. Denne klubben må bare være det. Vi må holde koken i ligaen, slå Reading, og sørge for at vi er blant de fire øverste lagene på tabellen når sesongen er over. Det er nesten viktigere enn noe annet, slår han fast i et intervju med Press Association.

Han mener de røde ikke kan sjanse på at de kvalifiserer seg til neste års turnering ved å vinne årets Champions League. Lagkamerat Fabio Aurelio er helt enig.

- Vi må fortsette å vinne i Premier League. Det er ekstremt viktig å ta fjerdeplassen. Klarer vi ikke det, er det ikke sikkert vi får delta i neste års Champions Leauge. Vi bør ikke sette oss selv i en posisjon der vi er avhengige av å vinne trofeet for å få delta neste år, uttaler brasilianeren.