Kuyt og Torres tegnet seg for landslagsmål

Spania avsluttet kampen med fem Liverpool-spillere på banen da Chile ble slått 3-0. Innbytter Torres med scoring og målgivende pasning. Kuyt headet inn Nederlands siste mål mot Sverige.

En meget aktiv og involvert Albert Riera skaffet straffesparket som Spania tok ledelsen på mot Chile, da han ble dratt ned i feltet. Riera og Xabi Alonso var som nevnt tidligere i kveld de to eneste fra Liverpool som startet kampen for Spania, og de dokumenterte begge god form. Alonso var rett og slett glimrende den første halvtimen. Jose Reina erstattet Iker Casillas i pausen, og fikk dermed også en ny landskamp. Fernando Torres entret banen i det 57.minutt, da han erstattet straffeeksekutør David Villa. Alvaro Arbeloa ble byttet inn for Sergio Ramos fire minutter senere, og dermed var det altså hele fem Liverpool-spillere på banen samtidig for Spania. Torres brukte bare ni minutter på å finne veien til nettmaskene og gjøre 2-0 for spanjolene, da han satte ballen ned i langhjørnet med venstrebeinet. Liverpool-spissen fikk også æren av å avslutte kampen som Spanias kaptein, etter at Xavi ble byttet ut, og hadde også målgivende pasning til Cazorla da han satte inn 3-0 for spanjolene fire minutter før slutt.

Dirk Kuyt headet inn Nederlands siste mål to minutter på overtid, da de oransje vant 3-1 over Sverige i Eindhoven. Kuyt startet i angrepet sammen med Robin van Persie, som ble tomålsscorer, og klubbkamerat Ryan Babel. Sistnevnte ble imidlertid byttet ut etter 63 minutter.

Daniel Agger spilte hele kampen da Danmark tapte 1-0 for Wales i Idrettsparken. Scoringen kom ved tidligere Liverpool-spiss Craig Bellamy 13 minutter før full tid.

Sami Hyypia fullførte i likhet med stopperkollega Agger også 90 minutter for sitt land i kveld. Finnene tapte 1-0 på bortebane mot Sveits. Avgjørelsen falt seks minutter før full tid.

Argentina vant 1-0 over Skottland på Hampden Park i Javier Mascheranos første kamp som kaptein for Diego Maradonas mannskap. Liverpools midtbaneterrier fullførte hele kampen. Maxi Rodriguez gjorde kampens eneste mål allerede etter åtte minutter.

Andrea Dossena ble sittende på benken hele kampen da Italia kun klarte 1-1 borte mot Hellas.

Walcott ute mot Liverpool
Arsenals Theo Walcott må gjennom en operasjon etter at han slo høyre skulder ut av ledd på Englands trening i går, og vil dermed være uaktuell for spill når Liverpool gjester Emirates Stadium like før jul. Walcotts skadeopphold blir stipulert til 7-8 uker,  ifølge BBC Sport.