Kuyt venter på ny kontrakt

Dirk Kuyt vil gjerne skrive under en ny kontrakt med Liverpool så fort som mulig. I kveld kan hollenderen tangere Kenny Dalglish når det gjelder antall mål i Europa for de røde.

Daniel Agger er i forhandlinger med Liverpool om en forlengelse av kontrakten, og Dirk Kuyt ivrer nå også etter å forlenge sin avtale med klubben.

- Jeg setter pris på hver dag her. Jeg visste at Liverpool var en stor klubb før jeg kom hit, men nå vet jeg at dette er en av de største klubbene i Europa og verden. Min intensjon er å bli her så lenge som mulig. Forhåpentligvis vil jeg bli tilbudt en ny kontrakt i løpet av de par neste månedene, uttaler nederlenderen til Liverpool Daily Post.

- I fotball vet du at en avgjørelse vil bli tatt den ene eller andre veien før du går inn i ditt siste kontraktsår. Jeg ønsker definitivt å bli i klubben.

- Jeg har vært her i tre år nå, og det er et privilegium å få spille sammen med så mange gode spillere. Jeg er som sagt i mitt tredje år, Torres er inne i sitt andre og spillere som Gerrard, Carragher, Reina og Alonso har alle spilt i klubben en god stund. Fernando gjorde det umerket i fjor, men man føler som regel at man finner seg enda bedre til rette i sin andre sesong. Laget har hele tiden blitt sterkere i min tid i klubben, og jeg føler fortsatt at vi vokser som lag. Forhåpentligvis vil jeg vinne trofeer med Liverpool.

Kuyt har gjort 10 mål på sine siste 17 kamper i Champions League, og vil tangere scoringsantallet til Kenny Dalglish i Europa om han gjør en ny scoring i kveld.

Flest mål i Europa for Liverpool:
1. Steven Gerrard                  28
2. Michael Owen                     22
3. Ian Rush                            20
4. Roger Hunt                        17
5. Terry McDermott                15
6. Robbie Fowler                   14
7. Jimmy Case                     13
7. Emile Heskey                   13
9. Kevin Keegan                   12
9. Ray Kennedy                    12
11. Kenny Dalglish                11
11. Steve Heighway               11
11. Chris Lawler                    11
11. Phil Neal                         11
11. Luis Garcia                     11

Statistikk: www.lfchistory.net