Kvartett ute for Newcastle

Liverpools neste motstander, Newcastle, tapte mer enn tre poeng i dagens 2-1 tap for Wigan. Fire mann, tre av dem forsvarsspillere, kan nemlig ikke mønstres mot de røde etter bataljen på JJB.

Dagen startet nemlig dårlig for "skjærene", da venstreback Jose Sanchez Enrique pådro seg en hamstringskade under oppvarmingen. Enrique ble erstattet av spissen Mark Viduka i startoppstillingen, men australieren hinket av banen med en lyskeskade midtveis i andre omgang. Begge spillerne er uaktuelle for kampen mot Liverpool.

I tillegg ble høyreback Habib Beye båret av banen etter en stygg takling fra Wigans Lee Cattermole før pause. I Newcastle venter man nå på siste nytt om hvor alvorlig skaden til Beye måtte være. Senegalerseren hadde store smerter da han ble fraktet til sykehus.

Newastle-manager Joe Kinnear bekrefter at Beye definitivt ikke vil kunne spille mot Liverpool på søndag.

- Habib er på sykehus. Vi får bare vente og se, men han vil definitivt ikke kunne spille mot Liverpool.

Som om dette ikke var nok fikk midtstopper Sebastien Bassong direkte rødt kort etter en felling av Emile Heskey i straffefeltet, og han må dermed også stå over kampen mot Liverpool fjerde juledag.

- Vi vil nå måtte klare oss uten Seb mot Liverpool, noe som er et slag i ansiktet. Spesielt siden Beye og Enrique også vil være ute grunnet skader, sier Kinnear til Newcastles offisielle nettsted.

Han vil nå måtte komponere en forsvarsrekke uten sine to faste sidebacker og en av sine faste midtstoppere til kampen på søndag.

Det var forøvrig tidligere Liverpool-spiller Danny Guthrie som scoret Newcastles mål i Wigan. Midtbanespilleren satte et straffespark kontant i nettet på tampen av kampen.