Lagkameratene føler med Torres

Lagkameratene Xabi Alonso og Alvaro Arbeloa uttrykker sympati med Fernando Torres, og krysser nå fingrene for at stjernespissen ikke mister alt for mange kamper.

Lagkameratene frykter et lengre skadeopphold for Fernando Torres, etter at han måtte forlate banen med det som synes å være en hamstringskade tidlig i gårsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Belgia.

- Dette er et slag i trynet. Vi vil nå savne ham på banen i Liverpool, sier Xabi Alonso til spansk presse.

- Vi får se hva man konkluderer med etter undersøkelsene. Men vi har nå kamper i ett sett frem til jul, inkludert storkamper mot Atletico og Chelsea, så Torres kan bli sårt savnet, legger midtbanespilleren til.

- Det er ikke første gang dette skjer i forbindelse med landslagsspill, og det var meget synd at han fikk en slik skade nå når han var i så god form.

Forsvarer Alvaro Arbeloa venter også spent på den endelige diagnosen til Torres, og krysser fingrene for at spissen kommer raskt tilbake.

- Vi så han var oppbrakt over muskelskaden han pådro seg. Den kom på et veldig ubeleilig tidspunkt. Han var så opprømt over å skulle spille mot Atletico Madrid. Vi får bare håpe at skaden ikke er så alt for alvorlig, og at han kan komme raskt tilbake i spill for Liverpool, ettersom han er en så viktig spiller for oss, uttaler høyrebacken.

Spisspartner på landslaget, David Villa, synes også skaden på Torres var triste greier.

- Dette var trist, ikke minst fordi han akkurat var tilbake fra en lignende skade. Torres er en veldig ærekjær spiller som alltid ønsker å hjelpe Spania og Liverpool til å gjøre det bra. Nå kan vi bare vente og håpe at det ikke er så alvorlig som først fryktet.

Spanias landslagssjef, Vicente del Bosque, kunne avsløre at Torres var veldig oppbrakt over skaden.

- Jeg føler veldig med Torres. Dette var utvilsomt en stor nedtur for ham.