Lagsamarbeid er nøkkelen

Benítez mener lagsamarbeid er nøkkelen til suksess. Lagets karakter og kvalitet utgjør forskjellen fra tidligere. Riera vet Pompey er ute etter å slå ligalederen. Crouch kan bli en trussel.

Liverpool ligger tre poeng foran Chelsea foran dagens kamper i Premier League. Liverpool møter Portsmouth hjemme, mens Chelsea gjester Hull. Rafael Benítez er glad for at de røde topper tabellen, men vet at det skaper forventninger. Nå er det viktig å beholde fokus. Lagsamarbeid er nøkkelen til suksess.
- Vi må være enda mer konsentrerte nå. Vi må ikke gå på en smell eller miste fokus, uttaler Rafael Benítez til Liverpool Daily Post.

- Vi er i en fantastisk posisjon. Vi skal forsøke å bli der så lenge vi kan.

- Nøkkelen for meg er at laget jobber sammen. Alle hjelper og motiverer sine lagkamerater. Det er stor forskjell.

- Det er bra å ha selvtillit, men det er en lang vei å gå. Jeg ønsker ikke å høre folk sier at vi kan gjøre det ene eller det andre. Glem det. Jeg vil at de skal gå ut på banen og gjøre det.

- Det er vanskelig å dysse ned forventingene. Supporterne ønsker å se laget på toppen, og de ønsker svært gjerne tittelen. Det er vanskelig å holde folk rolige.

- Vi vet at vi har ansvar for å gi den samme beskjeden til alle, spesielt til fansen.

- Vi er på toppen. Vi er fornøyd med å være der. Men vi har også en klar forståelse og visjon om fremtiden. Vi vet at det er mange kamper igjen.

- Laget har selvtillit, og vi spiller bra. Vi tillater ikke tankene å løpe for langt utover Portsmouth-kampen.

- Det er enorm forskjell mellom denne og tidligere sesonger. Laget besitter karakter og kvalitet, og det kan jeg ikke skjule.

Albert Riera vet at Portsmouth er ute etter å beseire ligalederen.
- Vi må konsentrere oss. Portsmouth vet på onsdag at vi er på toppen, og de vil ønske å slå oss. Men vi spiller hjemme og har de beste supporterne. Jeg vet at de vil hjelpe oss til å fortsette å vinne, sier Riera til Liverpoolfc.tv.

Riera er klar over at Peter Crouch blir en trussel.
- Han spiller veldig bra for dem i øyeblikket. Han er en viktig spiller. Han skal spille mot sine tidligere lagkamerater og supportere. Det vil bli en viktig kveld for ham. Han vil forsøke å vise sitt beste.

- Første gang jeg så ham trodde jeg det ville bli vanskelig for ham å spille med føttene fordi han er så høy, men det var ikke tilfelle.

- Han er fantastisk med ballen. Man tror at han må få ballen i luften, men nei. Man kan spille ballen i føttene hans også.

- Han spilte godt for Liverpool. Mange her vil ha gode minner av ham.