Landskamper for 16 røde

Det er full runde i VM-kvalifiseringen. Seksten røde med førstelagserfaring er opptatt med kvalifiseringskamper på tre kontinenter. Vi har kampene og avsparkstidspunktene.

Både i dag og i morgen spilles det VM-kvalifiseringskamper. Totalt er hele 16 Liverpool-spillere i sine respektive nasjoners tropper. I tillegg er Robbie Keane på landslagssamling med Irland. Irene har ikke kamp før til onsdag.

Finland med Sami Hyypiä sparker i gang klokken 16.00, mot Aserbajdsjan i Helsinki. Deretter går det slag i slag utover kvelden. Den siste kampen i kveld er Argentina v Uruguay som har avspark klokken 23.10. Lucas Leiva og Brasil spiller imidlertid ikke før i morgen.

Størst oppmerksomhet blant røde supportere vil Estland v Spania få. Hele fem Liverpool-spillere er i Spanias tropp. Torres er sikker i startoppstillingen, men Vicente del Bosque vurderer også å benytte Arbeloa og Alonso fra start.

England bør ha en overkommelig oppgave hjemme mot Kazakstan. Gerrard vil få sjansen sammen med Chelseas Frank Lampard på midtbanen.

Andrea Dossena vil trolig få en ny mulighet på det italienske landslaget som denne gang har en redusert tropp grunnet skader. Italia spiller mot Bulgaria i Sofia.

For Dirk Kuyt og Ryan Babel står hjemmekamp mot Island på programmet. De Telegraaf skriver at begge sannsynligivs spiller fra start. Landslagssjef van Marwijk har endelig funnet plass til Kuyt, men årsaken skal være skader på andre spillere.

Daniel Agger pleier å være et sikkert kort i Danmarks startoppstilling. I København venter Malta. Yossi Benayoun er landslagskaptein for Israel som møter Luxembourg borte.

Marokko har en helt avgjørende kamp mot Mauritania. Nabil El Zhar & Co. må vinne for å være sikret avansement til neste kvalifiseringsrunde.

Utlånte Andriy Voronin står overfor en meget tøff oppgave. Ukraina er verter for Kroatia i Kharkov.

LØRDAG

HYYPIÄ
16.00, Helsinki, Finland v Aserbajdsjan

GERRARD
18.15, Wembley, England v Kasakhstan

VORONIN
19.00, Kharkov, Ukraina v Kroatia

AGGER
20.00, København, Danmark v Malta

DOSSENA
20.15, Sofia, Bulgaria v Italia

BENAYOUN
20.15, Luxembourg, Luxembourg v Israel

KUYT, BABEL
20.45, Rotterdam, Nederland v Island

TORRES, ALONSO, ARBELOA, REINA, RIERA
20.45 Tallinn, Estland v Spania

EL ZHAR
21.30, Rabat, Marokko v Mauritania

MASCHERANO
23.10, Buenos Aires, Argentina v Uruguay



SØNDAG

LUCAS
22.00, San Cristobal, Venezuela v Brasil