Lårhøne stopper Mascherano?

Javier Mascherano måtte byttes ut mot slutten av kampen mot Blackburn, etter å ha fått seg en kraftig lårhøne. Denne skaden betyr sannsynligvis at argentineren ikke spiller mot PSV i kveld.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver i ettermiddag at lårhøna som Javier Mascherano pådro seg mot Blackburn sannsynligvis betyr at Lucas Leiva starter kveldens kamp på bekostning av argentineren.

- Selvsagt ønsker jeg ikke å se noen av mine lagkamerater slite med skader, og spesielt ikke Javier, ettersom han er en god venn og en svært viktig mann for laget. Men dersom jeg får sjansen til å spille i kveld, vil jeg bli veldig glad. Dette er tross alt Champions League, som er veldig viktig for klubben, og jeg ønsker å hjelpe laget, uttaler Lucas til Echo.

- Vi er i en god posisjon i Premier League og vi har gjort det bra i Europa, så forhåpentligvis kan vi bygge videre på dette ved å ta de tre poengene som jeg håper skal være nok til å vinne vår gruppe, legger brasilianeren til.

- Det var viktig at vi vant vår siste ligakamp, etter et par uavgjorte resultater. Seieren over Blackburn vil ha gitt oss mer selvtillit foran kampen mot PSV.

- Jeg prøver hele tiden å bli bedre. Jeg vet hvor vanskelig det er å spille seg inn på Liverpools midtbane, med spillere som Gerrard, Alonso og Mascherano i klubben. Det eneste jeg kan gjøre er å prøve og bli bedre hver eneste dag på trening, og at jeg gjennom det vil få noen ekstra minutter på banen i kamp.

- Jeg synes jeg er en bedre spiller enn i fjor. Jeg har ikke spilt så mye, men jeg prøver å spille i et høyt tempo når jeg får sjansen, for der tror jeg nøkkelen ligger for å lykkes hos en engelsk klubb.