Laursen tror på Liverpool

Midtstopperen til Aston Villa mener tre lag kjemper om tittelen og tre lag fighter om 4.plass, med de helrøde som favoritter. Rykter om Glen Johnson tilbakevist og ingen utvikling for Jermaine Pennant.

Dansk tro på Gerrard & Co
Martin Laursen, kaptein hos Aston Villa, sier til Ekstrabladet at han mener Liverpool for tiden er det beste laget i Premier League og er favoritt til ligatittelen. Han mener sitt eget lag Villa vil kjempe med Arsenal og Everton om en 4.plass og kvalifisering til Champions League.

- Liverpool er glimrende og min klare favoritt til tittelen, sier Laursen til den danske avisen.

- Alt fungerer for laget nå. Det spilles hurtig, i lengderetningen og man skaper sjanser. Det er en tropp som jobber ypperlig for hverandre.

- Jeg så Liverpool mot Newcastle og ble imponert. Ikke bare på grunn av den store seieren, men folk som Steven Gerrard, Kuyt, Carragher, Alonso og også Daniel Agger har høy klasse. Når folk som Torres kommer tilbake, vil de ha enda flere strenger å spille på.

- Jeg tror mitt eget lag vil slåss om 4.plassen, sammen med Arsenal og Everton. Det er selvfølgelig lenge igjen, og vi spiller bra i Aston Villa for øyeblikket, men både Liverpool, Chelsea og Manchester United vil nok bli for sterke i lengden.


Jakter ikke Johnson
Ifølge Tony Barrett hos Liverpool Echo er ryktene om at Liverpool skal være i ferd med å sikre seg Glen Johnson fra Portsmouth grunnløse. Det ble i helgen spekulert om at høyrebacken var på vei til Merseyside for £9M. Echo skriver også at det ikke har vært noen utvikling i en mulig overgang for Jermaine Pennant til Real Madrid.