Le Mans forhandler med Liverpool

Le Mans bekrefter at de har kommet langt i forhandlingene med Liverpool om et kjøp av Anthony Le Tallec. Degen i EM-åpning? Kewell, El Zhar og Mascherano spiller landskamper i helgen.

Det franske nettstedet Football365 melder at Anthony Le Tallec sannsynligvis spiller i Le Mans også neste sesong. Den franske klubben er i forhandlinger med Liverpool, men det gjenstår fortsatt noen detaljer før overgangen er i boks.

Le Tallec har ett år igjen av sin kontrakt med de røde.

- Når det gjelder Anthony Le Tallec, så har vi i prinsippet blitt enige med spilleren om at han skal fortsette karrieren hos oss, men det gjenstår fortsatt å komme til enighet med Liverpool, uttaler Daniel Jeandupeux, som er sportsdirektør i Le Mans, til klubbens offisielle nettside.

- Vi har imidlertid kommet langt i forhandlingene, legger han optimistisk til.

EM starter i dag
Euro 2008 i Østerrrike og Sveits starter i dag, og allerede i åpningskampen i ettermiddag kan vi få se en Liverpool-spiller i aksjon. Mulighetene er nemlig gode for at nykommeren Philipp Degen får spilletid når vertsnasjonen Sveits møter Tsjekkia klokken 18.00 i ettermiddag. En kamp som for øvrig blir vist på TV2.

I helgens tre øvrige EM-kamper møtes nasjoner som ikke har Liverpool-spillere i troppen. Den andre kampen i kveld er Portugal v Tyrkia, mens kampene i morgen er Østerrrike v Kroatia og Tyskland v Polen. Vi anbefaler vår TV-oversikt om du ønsker å følge EM tett.

Landskamper også utenom EM
Det spilles også en rekke landskamper utenom EM i helgen, og i tre av disse vil Liverpool-spillere være involvert. Harry Kewell og Australia spiller VM-kvalifisering borte mot Irak i kveld. VM-kvalifisering står også på programmet for Nabil El Zhar og Marokko. De møter Mauritania borte i kveld.

Natt til mandag vil ellers Javier Mascherano spille privatlandskamp for Argentina mot USA i New Jersey.

Her er kampene:

07.06 Irak v AUSTRALIA (Dubai) (VM-kval) {18.00 norsk tid}
07.06 Mauritania v MAROKKO (Nouakchott) (VM-kval) {19.00 norsk tid}

08.06 Usa v ARGENTINA (Giants Stadium, East Rutherford, New Jersey)
{7.30 pm ET, dvs. kl. 01.30 natt til 09.juni norsk tid}