Le Tallec til Le Mans

Den mangeårige leiesoldaten Anthony Le Tallec har blitt sluppet vederlagsfritt til franske Le Mans, hvor han har signert en fireårskontrakt. Bouzanis med Hellas.

Le Tallec blir i Le Mans
Den en gang så lovende Anthony Le Tallec har signert en fireårig avtale med franske Le Mans. Le Tallec var utlånt til Le Mans forrige sesong, i den franske klubben gjorde 23-åringen en skarp andre halvdel, og bidro blant annet med mål i tre kamper på rad i april. Inntrykket var altså tilstrekkelig godt til at Le Mans valgte å knytte seg til spilleren. Dette melder flere franske medier.

Le Tallec hadde i utgangspunktet kontrakt med Liverpool frem til 2009, men skal ha fått lov til å forlate klubben vederlagsfritt.  Mange vil nok huske playmakeren best for hans briljante målgivende pasning til Luis García i Champions League-kvartfinalen mot Juventus i 2005. Le Tallec kom til Liverpool for £3 millioner i 2003.

Dean Bouzanis til U19-EM
Liverpools lovende keepertalent, Dean Bouzanis, skal være med det greske laget i deres søken etter suksess i U 19-EM.

- Jeg er veldig stolt over å få konkurrere i EM-sluttspillet med Hellas, uttalte unggutten selv overfor det greske fotballforbundet.