Lee markerer seg positivt

Sammy Lee har markert seg som en positiv tilvekst til staben. LFC må betale kompensasjon for å stille med reservelag mot Stockport. AFC Liverpool spiller sin første kamp i kveld.

Liverpools fysiske trener, Paco De Miguel, sier i dag i et intervju med liverpoolfc.tv at Sammy Lees ankomst allerede har hatt en positiv effekt på treningsarbeidet i klubben.

- Det var helt nødvendig at Rafa fikk inn en assistentmanager, og vi er meget godt fornøyd med at han hentet Sammy til klubben. Nå avlaster han Rafa, og han har også tatt over noen av de arbeidsoppgavene jeg hadde i fjor, forteller De Miguel.

- Arbeidsbyrden var større for meg før Sammy kom, og han har vært til stor hjelp for meg. Han har vært til stor hjelp for alle, både manageren, spillerne, meg selv og Angel Valas. Vi er henrykt over å ha ham med oss.

- Vi vil kjøre to treningsøkter daglig med spillerne under treningsleiren her i Sveits. I tillegg til den fysiske treningen under preseason har vi satt sammen et treningsopplegg for hele sesongen, som også inkluderer de taktiske og tekniske forberedelsene, opplyser De Miguel.

- Vi kjører treningssykluser på to uker, men likevel vet vi nå hva vi skal gjøre for at spillerne skal være i form i mars, for eksempel.

LFC må kompsensere Stockport
Liverpool må betale kompensasjon til Stockport County for at de kun stiller med reservelaget i treningskampen på Edgeley Park 26.juli. De røde var nemlig kontraktsfestet til å stille med sitt beste mannskap.

- Vi er selvsagt skuffet over at Liverpool ikke kommer med førstelaget. De har bedt om unnskyldning for det, og har tilbudt oss en kompensasjon. Det var skrevet en kontrakt, og Liverpool erkjenner det, uttaler markedsdirektør Mark Maguire i Stockport til stockportcounty.com.

Fans som har kjøpt billetter i håp om å se Steven Gerrard & co får nå refundert disse fra Stocport County om de ikke ønsker å gå på kampen.

AFC Liverpool spiller sin aller første kamp i kveld
"Billigalternativet" AFC Liverpool spiller sin første kamp noensinne i kveld, når de møter St Helens Town til treningskamp på Ashtons bane, Edge Green Street.