Lee slår tilbake mot kritikken

Sammy Lee mener det blir feil å kalle Liverpools opptreden i spill 11 mot 10 som forsiktig. Viktig å ikke blottlegge seg bakover. Staunton ferdig i Leeds. Milan interessert i Dossena?

Assistentmanager Sammy Lee er svært uenig i Arsenal-manager Arsene Wengers kritikk om at Liverpool opptrådte forsiktig etter at "The Gunners" ble redusert til 10 spillere. Det er viktig å finne en balanse mellom angrep og forsvar.
- Det handler alltid om å vinne kampen, men man må være veldig forsiktig så du ikke taper den. Hvis det lyder negativt, så vil jeg ikke komme med noen unnskyldninger for det, uttaler Sammy Lee ifølge Daily Telegraph.

- Vi ville vært fornøyd med ett poeng fra denne kampen på forhånd. Man må være sikker når man går fremover og forsøker å få mål nummer to at man ikke blottlegger seg bakover. Vi forble disiplinerte, kompakte og fokuserte fordi dette Arsenal-laget er et veldig godt, velorganisert lag, men det er vi også.

Staunton ferdig i Leeds
Gary McAllister fikk sparken som Leeds-manager på lørdag. Nå har også Steve Staunton forlatt Elland Road.
- Etter førstelagsmanager Gary McAllisters avgang har også assistentmanager Steve Staunton skilt lag med klubben, står det i en pressemelding på Leeds Uniteds offisielle nettside.

Milan interessert i Dossena?
Tabloidavisen Daily Mail hevder at AC Milan er interessert i Andrea Dossena. Backen har slitt med å finne seg til rette i engelsk fotball, og har spilt kun ni ligakamper fra start siden £7M-overgangen fra Udinese sist sommer. Milan har midtbanespiller Gennaro Gattuso ute med en kneskade for resten av sesongen. Derfor spekuleres det på om trener Carlo Ancelotti kan være fristet til å forsøke å hente Dossena, mens forsvarer Marek Jankulovski flyttes frem til en posisjon på midtbanen.