Legender involverer seg i Share LFC

Phil Thompson og John Aldridge er i ferd med å involvere seg sterkt i Share Liverpool FC, og i dag forteller duoen hvorfor de ønsker å bidra. Carragher politianmeldt etter nabokrangel.

Det har i dag blitt kjent at Liverpool-legendene Phil Thompson og John Aldridge har sagt seg villige til å spytte inn £5000 hver i Share Liverpool FC, gruppen som vil forsøke å kjøpe klubben fra de nåværende eierne.

- Liverpool FC har alltid behøvd støtten fra fansen, og trenger den mer nå en noen gang tidligere. Når de nåværende eierne bestemmer seg for å selge, må fansen var i posisjon til å kjøpe, sier Phil Thompson til Echo i dag.

- Dersom vi virkelig tror at Share Liverpool vil fungere, så vil det også skje. Jeg oppfordrer alle til å tegne seg for en aksje, akkurat som jeg har gjort, uttaler Thompson.

John Aldridge betegner opplegget som et flott konsept, som han er glad for å støtte ved å kjøpe en aksje.

- Dette er en fantastisk mulighet for fansen som elsker klubben til å eie den selv. Det vil sette standarden også for andre klubber, mener han.

- Jeg var så heldig at jeg fikk spille for klubben jeg elsket så høyt, og det sårer meg å se all uroen rundt klubben den siste tiden. Rogan Taylor har en fantastisk idé, der alt handler om å gi fansen makten tilbake. Det tror jeg vil være en god ting. Jeg oppfordrer alle Liverpool-supportere rundt om i verden til å gjøre det samme som meg, sier Aldridge.

- Jeg vet at £5000 er mye penger, men tanken til Share Liverpool FC er jo at grupper av fans kan gå sammen om å kjøpe en aksje sammen. Dermed trenger du ikke å være rik for å bli medeier. Det fine med denne ideen er at klubben ikke vil måtte betale ut noe utbytte. Inntektene fra driften vil ikke havne i hendene på andre. Alt vil gå tilbake til klubben.

- Jeg ble veldig imponert over menneskene som sitter i styringsgruppen til Share Liverpool FC. Jeg møtte dem på søndag, og det de la frem overgikk de forventningene jeg hadde. Jeg oppfordrer folk til ikke å være skeptiske til denne planen. Å få folk til å tro på dette er halve jobben. Det skader ingen å forsøke dette. Det ville ha vært storartet om tidligere aksjeeiere i klubben også involverte seg. Om alle involverer seg, kan dette gå i orden, sier en optimistisk Aldridge.

Echo skriver i dag at styringsgruppen som Share Liverpool FC nå har etablert består av hele 18 medlemmer. Blant disse finner vi finansdirektøren i kleskjede Ethel Austion, en seniorrådgiver hos Price Waterhouse Cooper og en kommunikasjonssjef i supermarkedkjeden Asda.

Share Liverpool FC akter å fortsette med sin plan trass i rapportene om at DIC skal være i ferd med å kjøpe George Gillett sin andel av Liverpool FC.

Join Now!
Rogan Taylor i ShareLiverpoolFC (klikk på linken for å registrere deg) sier til liverpool.no at de begynner å nærme seg 20.000 mennerske som har sagt ja til å gå inn med £5000 hver for medlemskapet. Han ber supportere som vil sikre Liverpools fremtid for evig tid, og som samtidig vil inn på eiersiden, om å registrere seg nå.

- Norge er det landet utenfor UK som det har kommet flest registreringer fra, opplyser han.

Rogan kan også opplyse at dersom de ikke oppnår 100.000 medlemmer eller eierforholdet endrer seg i LFC, vil de forsøke å sikre seg representasjon med å gå inn med £100M eller £200M.

- Tro meg, eierne vil garantert snakke med oss dersom vi kan legge så mye penger på bordet. Det vil imidlertid bli opp til medlemmene om vi skal gå inn i klubben som deleier. Hvis flertallet stemmer i mot vil folk få pengene tilbake.

Carragher fikk advarsel av politiet etter krangel
Jamie Carragher skal fått en advarsel fra politiet etter en krangel på en vei nær spillerens hjem tirsdag morgen. Episoden skal ha oppstått da Carragher var på vei til trening. Et vitne skal ha ringt politiet om to menn som kranglet heftig i veikanten. Carragher skal ha vært den ene av disse, og han skal i lengre tid ha vært i konflikt med den andre mannen.

Senere på dagen skal den andre personen ha anmeldt hendelsen til politiet, og Carragher ble kalt inn til avhør. Midtstopperen skal ha møtt på politistasjonen sammen med sin advokat i går, og skal der ha blitt ilagt en advarsel som han godtok.