Legger inn bud på Johnson?

The Times tror Liverpool kommer med et bud på £6,5M på Glen Johnson når overgangsvinduet åpner. Skrtel kåret til niende beste idrettsutøver i Slovakia. Liverpool tredje favoritt i FA-cupen.

Liverpool blir stadig linket til Glen Johnson. Tony Barrett hos Liverpool Echo skrev tidligere i uken at ryktene om at Liverpool var i ferd med å sikre seg høyrebacken var grunnløse. Chief Executive Peter Storrie i Portsmouth kunne i går bekrefte at det ikke hadde kommet noen bud på spilleren. Oliver Kay i The Times forventer imidlertid at Liverpool vil legge inn et bud på £6,5M, men først etter at overgangsvinduet åpner ved midnatt.

Skrtel 9. beste idrettsutøver i Slovakia
Martin Skrtel er kåret til Slovakias niende beste idrettsøver i 2008. Han er kun den femte fotballspilleren i historien til å komme blant topp 10. Før ham er det bare Peter Dubovsky (nr. 2, 1993), Lubomir Moravscik (nr. 7, 2001), Marek Mintal (nr. 9, 2004; nr. 3,2005) og Robert Vittek (nr. 10, 2006) som har klart det.
- Å komme blant de ti beste utøverne i Slovakia er en ære for meg. Jeg er veldig glad. I avstemningen fremmet flertallet idrettsutøvere i individuelle idretter. Min plassering er dermed desto mer verdifull. Niende plass er åpenbart en oppmuntring til videre arbeid, uttaler Skrtel ifølge det slovakiske fotballforbundet.

Tredje favoritt i FA-cupen
FA-cupens 3. runde sparkes i gang fredag kveld. Det er runden hvor lagene i Premier League og The Championship gjør sin inntreden. Bookmakeren Paddy Power har utnevnt Chelsea og Manchester United til favoritter i årets turnering. Deretter følger Liverpool og Arsenal. Chelsea tar i mot Southend hjemme, Manchester United møter Southampton borte og Arsenal er verter for Plymouth. Liverpool har kanskje den tøffeste oppgaven av de fire store, bortekamp mot Preston.
Vinnerodds FA-cupen 2009: Chelsea 4/1, Manchester United 4/1, Liverpool 13/2, Arsenal 13/2, Manchester City 14/1, Aston Villa 14/1, Tottenham 16/1, Everton 22/1, Portsmouth 33/1, Newcastle 40/1, Wolves 125/1.