Leto presentert

Sebastian Leto ble presentert som Olympiacos-spiller i går kveld. Han ser frem til å kjempe om en plass på venstresiden på midtbanen.

Sebastian Leto ble i går ettermiddag presentert som Olympiacos-spiller. En selvsikker argentiner uttalte at han er klar for å kjempe om en plass i startoppstillingen, som inntil nå har vært dominert av kaptein Predrag Djordjevic.
- Jeg vet hva som skjer på venstresiden, men jeg føler meg klar til å ta over Djordjevic' rolle. Jeg kommer til å arbeide hardt, og jeg vil gjøre det.

- Olympiacos er en stor klubb og det er veldig viktig for meg at jeg skal spille i Champions League. Jeg har snakket med Valverde (treneren) som fortalte meg at jeg vil få en stor sesong i Olympiacos. Jeg kan hjelpe laget både i den greske serien og Champions League.

- Benítez ønsket at jeg skulle bli i Liverpool, og de prøvde sitt beste for å beholde meg der. Jeg fikk ikke min arbeidstillatelse, så jeg bestemte meg for å komme og spille for Olympiakos.

Olympiacos kom med følgende offisielle kunngjøring:
"Olympiakos CFP ønsker å offentliggjøre signeringen av den argentinske fotballspilleren Sebastian Leto, på lån fra Liverpool."