LFC avslutter pre-season på Anfield

Liverpool v Lazio blir trolig generalprøven før sesongen 2008/09. Rick Parry bekrefter at angrepstalenter kan være på vei. Aston Villa går for ny keeper.

Sju treningskamper
Liverpool Echo bekrefter at Liverpool vil spille sin siste pre-season kamp på Anfield, fredag 8.august. Det er mindre enn en uke før man spiller første kamp i 3.kvalifiseringsrunde til Champions League.

De røde har forhandlet med Atletico Madrid om et møte med den tidligere klubben til Fernando Torres som en generalprøve, men kom ikke til enighet med spanjolene. Isteden ser det ut til at Lazio blir motstander. Romerne ble sist sesong nr.12 i Serie A.

Tidligere er seks treningskamper bekreftet, og med kampen på Anfield er trolig pre-season programmet komplett.


17-åringer ikke klare
Rick Parry bekrefter overfor Liverpool Echo om at klubben har diskusjoner om å hente Nikola Saric fra danske Herfølge og Vincent Weijl fra nederlandske AZ Alkmaar, men sier at det er for tidlig å endelig kunne bekrefte at overgangene går i orden.


Robinson til Villa?
Ifølge engelsk media kan Tottenhams keeper Paul Robinson være på vei til Aston Villa. Det vil i så fall utelukke en mulig overgang for Scott Carson til Villa Park.