LFC Mastercard til Norge

Supporterklubben får bekreftet at LFC Mastercard skal lanseres i Norge. Norge er første land utenfor Storbritannia og Irland som får dette tilbudet.

Det er ingen tvil om at Norge har en spesiell posisjon opp i mot Liverpool Football Club og det blir lagt merke til på Anfield at vi har nesten 29.000 norske medlemmer i Supporterklubben.

Når LFC Mastercard skal lanseres på "fastlandet" i Europa er det nettopp Norge som er første ute. Vi har vært i kontakt med banken som skal utgi kortet, og de bekrefter ryktene om at produktet snart blir tilgjengelig for oss.

Slik vil kortet som tilbys det norske markedet bli seende ut (ikke lik den engelske utgaven):


Slik vi har forstått det er det ingen av de andre skandinaviske landene som ligger i løypa for tilsvarende lansering. Men LFC skal ha konkrete planer for andre land i Europa i løpet av de kommende månedene.

Banken som lanserer kortet vil enda ikke offentliggjøre hva det vil inneholde av "goder", men etter det vi forstår vil en viss prosent tilfalle LFC Academy i Kirkby hver gang du bruker det. Slik er det også i Storbritannia. På den måten er du med å støtte det viktige talentutviklingsprogrammet i klubben,

Vi kommer til å holde deg oppdatert på hvordan du kan utvide kortsamlingen din når LFC Mastercard lanseres. Etter de vi forstår vil det skje i løpet av april.