Lindfield utlånt til nyttår

Craig Lindfield har forlenget sin låneavtale med Bournemouth. Fernando Torres gleder seg til å møte gamle lagkamerater i Atletico Madrid.

Spiss blir i sør
Liverpool melder at Craig Lindfield har forlenget sin låneavtale med Bournemouth. Angriperen hadde opprinnelig en kontrakt inntil 20.september, men scouseren vil nå spille i League 2 fram til 31.desember.


Torres håper på Atletico og LFC

Ikke overraskende gleder Fernando Torres seg til å møte gamle lagkamerater i Atletico Madrid, i Champions League, og håper at hans nåværende og tidligere klubb er de to som går videre fra gruppe D.

- Det er en komplisert gruppe og hver kamp vil bli som en finale, sier Torres til hjemmesiden til Atletico.

- Marseille gjorde det vanskelig for oss i fjor, da de vant på Anfield og sørget for at vi var nødt til å vinne på deres bane for å være garantert avansement. PSV er et lag som arbeider hardt, og Atletico vil ønske å gjøre det godt når de nå er tilbake i Europa.

- Det er imidlertid ingen tvil om at jeg ønsker at både Liverpool og Atletico går videre fra gruppa.

- Det vil bli en spesiell opplevelse for meg å møte Atletico og jeg er sikker på at jeg er noe jeg vil ha glede av. Jeg håper fansen gir meg en varm velkomst, fordi Atletico ga meg så mye, men jeg ga også mye tilbake. Jeg vil aldri glemme de årene jeg var i klubben, men samtidig forstår jeg at når fløytesignalet lyder så blir jeg sett på som en motstander og rival.

- Det vil bli en utrolig følelse når jeg løper ut på Vicente Calderon igjen, og møter gamle lagkamerater og venner ansikt til ansikt.