Liverpool åpner Europas største klubbshop

Torsdag i neste uke åpner Liverpool FC dørene til Europas største klubb-butikk. Chris Kirkland med ny Wigan-kontrakt. Fulham vil hente Steve Finnan tilbake?

Om åtte dager åpner Liverpool FC den største offisielle klubb-butikken i Europa. Det melder Liverpool Daily Post i dag. Butikken er en del av de nye Liverpool One-komplekset i sentrum av byen.

Butikkarealene strekker seg over mer enn 3000 kvadratmeter, fordelt på to etasjer bundet sammen av en spiraltrapp. Flere Liverpool-legender vil være til stede under åpningen, som finner sted klokken 10.00 lokal tid torsdag i neste uke.

Butikken vil inneholde en "Heritage Wall", med bilder av noen av Liverpools største spillere gjennom tidene. Det blir også en "personlig sone", hvor kunder kan gjøre Liverpool-produkter mer personlige ved å få satt på eget navn. Det blir også en "avslapningssone" i butikken.

Butikken vil også by på et område hvor det vil bli automatisk påtrykk av navn og nummer på draktene som kundene kjøper. Her kan kundene selv følge prosessen og få draktene levert gjennom gulvet, hvor de kan hentes i "avslapningssonen".

- Den nye Liverpool FC Superstore vil være en revolusjon både for Liverpool sentrum og Liverpool FC, sier mannen George Davies. Han er mannen som etablerte firmaet S'porter Retail, som har designet butikken.

- Vi har benyttet oss av revolusjonerende design og teknologi, slik at kundene skal få en unik shopping-opplevelse, legger han til.

- Jeg er stolt over at Liverpool FC vil få et av de mest spennende butikk-konseptene jeg noen gang har jobbet med.

Liverpools Superstore i South John Street vil bli en av de første som åpner for kunder når første fase av byens nye, enorme kjøpesenter åpner i neste uke.

Kirkland forlenger kontrakten med Wigan
Tidligere Liverpool-keeper Chris Kirkland har skrevet under på en ny kontrakt med Wigan, som binder ham til Latics frem til sommeren 2012.

Fulham vil hente tilbake Finnan?
Etter at det ble klart at høyreback Phillip Degen ankommer Liverpool i sommer, spekulerer nå Daily Mirror i at Fulham-manager Roy Hodgson ønsker å hente Steve Finnan tilbake til Fulham. Tabloidavisen tror at Liverpool er villige til å la Finnan gå om Fulham legger £2M på bordet.