Liverpool gir opp Barry?

Engelske søndagstabloider spekulerer i at Liverpool er i ferd med å gi opp jakten på Gareth Barry. Rapporter om bud på £6M for Alvaro Arbeloa.

Som vanlig er det mye synsing og spekulasjoner rundt mulige overganger i engelske søndagsaviser. Flere tabloider nevner nå blant annet at Liverpool er i ferd med å gi opp jakten på Gareth Barry. Som alle kjenner til har de røde nektet å betale de £18M som Villa krever, og nå som en £18M-avtale for Robbie Keane ser ut til å gå i boks i løpet av kort tid blir det ikke akkurat mer klingende mynt i transferkassa til Rafael Benitez.

I dagens søndagsaviser påstås det blant annet Rafael Benitez kun har £5M igjen å bruke på sommerkjøp etter at det bebudede kjøpet av Keane er unnagjort. Dermed må han selge unna spillere som Jermaine Pennant, Andriy Voronin og Yossi Benayoun for å få råd til Barry og/eller en ny ving. Det påstås blant annet at Blackburn-manager Paul Ince skal være villig til å betale £4M for Pennant, og at dette beløpet kan øke til £6M i form av tilleggsklausuler.

Benitez ha blitt oppfordret av klubbens styre til å revurdere et eventuelt salg av Xabi Alonso. Noe som hele tiden har vært spanjolens plan for å få finansiert Barry-kjøpet. Det rapporteres at Alonso nå vil ha et møte med Benitez i morgen, der baskerens fotballfremtid står på dagsorden. Alonso returnerte som kjent til Melwood på fredag, men da var ikke Benitez tilstede. Det hevdes at han var bortreist fordi han var opptatt med å få i havn Keane-overgangen fra Tottenham. Fenerbahce og Atletico Madrid skal være interessert i Alonso, men Arsenal skal heller ikke ha gitt opp tanken på å sikre seg Liverpools playmaker.

Engelske søndagstabloider hevder ellers at Liverpool har mottatt et bud på £6M for høyreback Alvaro Arbeloa. Det sies ingenting om hvem budgiver er.