Liverpool høyner på Barry

Ifølge engelske aviser skal Liverpool være klare til å fakse over et nytt bud på £14M for Gareth Barry, etter at Aston Villa innrømmer at spilleren ønsker seg til Anfield.

De røde skal tidligere ha fått avslag på bud på £10M og £12M for Gareth Barry, men ifølge The Guardian og flere andre aviser skal Liverpool nå være klar med et tredje forsøk på £14M.

Aston Villa skal mene at deres kaptein er verdt rundt de £18M som Javier Mascherano skal ha hatt som prislapp, men samtidig har Liverpool fått styrket sin forhandlingsevne etter at Gareth Barry via sin agent har gått ut og sagt at han ønsker å spille i Champions League på Anfield. Dette ble ytterligere bekreftet i en uttalelse fra Villa Park i går kveld.

"Gareth Barry har i samtaler med vår manager sagt at han ønsker å forlate Aston Villa til fordel for Liverpool, men Liverpools bud på spilleren har blitt avslått og Liverpool har blitt informert om dette."

Aston Villa risikerer dermed ikke reaksjoner fra sine fans etter at spilleren selv har gjort det klart at han vil forlate klubben, og en overgang til Liverpool synes stadig nærmere.