Liverpool klare for CL

Uavgjort for Everton gjør at Liverpool nå minst vil få spille kvalifisering i neste års CL. To målgivende for linkede Gareth Barry, som Villa ikke vil tvinge til å bli. DIC avviser rykte om Mourinho.

4.plass (minst) er sikret
To utligninger fra Aston Villa ga 2-2 på Goodison Park, etter at venstrebeinet til Gareth Barry fant først Gabriel Agbonlahor og siden John Carew. Barry ble av Sky kåret til banens beste.

Det gjør at Everton er åtte poeng etter Liverpool to ligarunder før slutt, og som gjør at de røde på Merseyside dårligst kan bli nr.4 i årets Premier League mens de blå i beste fall kan bli nr.5.


Ettertraktet Barry
Nevnte Gareth Barry har de siste ukene vært linket til en mulig sommerovergang til Anfield, og Aston Villa sier at man vil prøve å beholde kompisen til Steven Gerrard men ikke kan tvinge ham. Det ryktes imidlertid at klubber som Arsenal og Chelsea også følger situasjonen til kapteinen på Aston Villa.

- Det sier seg selv at vi gjerne vil beholde vår kaptein, og vi vil gjøre alt vi kan for at han blir her, men samtidig betyr det mye hva spilleren selv ønsker, sier direktør Charles Krulak hos Villa.

- Til slutt er det nødvendig at han selv ønsker å bli her. Det verste vil være om vi prøver å beholde en spiller som ønsker seg vekk. Jeg håper at vi kan overbevise ham om at hans fremtid skal være hos Aston Villa.


Mourinho ikke tilbudt jobb på Anfield
Flere aviser skriver i dag at DIC har kontaktet supportergrupper i Liverpool, og understreket at man ikke har tilbudt jobben som manager på Anfield til José Mourinho dersom araberne skulle få kontrollen av LFC.

Det har svirret rykter om at DIC har hatt møter med kontakter nær portugiseren, men kilder i Dubai avviser nå at man verken har hatt møter eller kommet med tilbud til Mourinho.