Liverpool Legends til Trondheim

Bruce Grobbelaar, Phil Neal, Alan Kennedy, Mark Walters, Gary Gillespie, og Jimmy Case kommer til Trondheim 15-16.august!

Paul Walsh eller John Wark kommer også, og det jobbes i tillegg med Ronnie Whelan, samt noen nordmennene som har spilt for Liverpool.

- Det vil bli supporterdag på fredagen, legendene spiller kamp på lørdag, og det vil være en bankett på lørdagskvelden for å avslutte det hele, opplyser Raymond M. Snekkestad i arrangementskomiteen.

Fredag 15.august blir det supportertreff på de to pubene Three Lions & Extra Time i Brattørgata i Trondheim sentrum.

- Det blir Liverpool-dag på de to pubene som ligger rett ovenfor hverandre, og her trenger vi litt hjelp fra Liverpool-fans som kommer. Vi vil at folk tar med seg skjerf, bannere, og flagg som kan henges opp for å dekorere pubene røde. Det vil bli quiz, konkurranser, Liverpool-menyer, gamle DVD'er, Liverpool-musikk og besøk av legendene, forteller Snekkestad.

Pubene kommer til å være oppe fra kl 11 om morgenen, og de reklamerer for rabatter til Liverpool-fans gjennom hele dagen. Det vil også bli solgt lodd under hele dagen på puben, hvor man er med i trekningen om å få spille med legendene på lørdagen. Man kan kjøpe så mange lodd man vil, til kr 50 per stykk, og man vinner muligheten til å spille en omgang sammen med legendelaget, og det vil bli trukket to vinnere i løpet av kvelden. Det vil likevel ikke bli avholdt auksjon for kapteinslaget på Legende-laget. Det vil heller ikke bli auksjon på drakter på pubkvelden. Auksjon på drakter blir heller avholdt på banketten lørdag.

Prisen for å komme inn på pubene etter kl 18 på kvelden er satt til 250 kroner, og da får man i tillegg en t-skjorte designet for denne dagen. Det vil være ca 250 plasser på Three Lions, og 150 plasser på Extra Time, og det blir førstemann til mølla når det gjelder billetter. Det er også 20 års aldersgrense på pubene på kvelden, som da gjelder fra kl 18.

Billettsalget er nå åpnet, og man kan enten kjøpe billetter ved oppmøte på Three Lions eller Extra Time, eller ved bestille over telefon på enten nr 40 00 70 66, eller 90 12 41 77.

Lørdagen 16.august skal legendene spille kamp mot Strindheim/Rosenborg XI på Lerkendal. Kampbillettene koster 150 kroner, og for barn 16 år eller yngre vil det koste 50 kroner. Kampen starter kl 16.00, og går over 2 x 30 min. Dette for at kampen skal bli ferdig i tide til Liverpools sesongåpning klokka 18.30 borte mot Sunderland. Det blir satt opp en gratis buss som tar folk fra Three Lions & Extra Time til Lerkendal før kamp, og tilbake til puben igjen etter kampen for serieåpningskampen mot Sunderland.

Etter dette vil det bli bankett på Prinsen hotell, hvor det blir treretters middag og sikkert noen historier fra legendene, kanskje noen spørsmål fra publikum, og underholdning. Her vil det bli mulig å sitte ved bord hvor noen av legendene sitter. Det var opprinnelig billetter i tre kategorier, men arrangørene har valgt å kutte bort de vanlige og etter-middag-billettene til banketten. Det blir bare salg av VIP-billetten til kr. 750,-. De som har vært tidlig ute og kjøpt vanlig (kr. 150,-) eller etter-middag-billett (kr. 500,-) kommer fortsatt inn på de billettene til den prisen. Arrangøren har klart å få tak i en ganske kjent gjeng til å spille mot Liverpool Legends. Antall spillere på banketten kommer til å øke, og dermed blir det bare VIP-plasser hele veien.

Følgende spillere stiller for Strindheim/Rosenborg XI: Erik Hoftun, Bent Skammelsrud, Gøran Sørloth, Kåre Ingebrigtsen, Harald Martin Brattbakk, Trond Henriksen, Anders Eggen, Tor Robert Johansen, Torgeir Vatten, Stein Erik Brekke, Lars Grevskott, Ronald Venås, Tor Leirstein, Stig Dahl, Håkon Jørgensen, Ivar Sommervold.

Det jobbes også med: Jørn Jamtfall, Bjørn Otto Bragstad, Vegard Heggem, Øyvind Leonhardsen, Ørjan Berg.

Siden dette laget kommer til å ha ganske mange spillere, så blir nok noen av de spillende på laget til Legends, sånn at det blir nok på hvert lag.

Alle billetter vil som nevnt kunne kjøpes på Three Lions og Extra Time.  Billetter til kampen og banketten vil også bli solgt fra Prinsen hotell og Adressa innen de neste dagene. Billetter til kampen fås også kjøpt på stadion kampdagen. 

Dette er noe arrangøren kommer til å prøve å arrangere i flere år fremover, og man håper å få til en årlig kamp.

For spørsmål rundt opplegget kan man kontakte Raymond M. Snekkestad på e-post:
[email protected]

Man kan også kontakte eieren av Three Lions på:

Adrian Douglas, e-post: [email protected] eller tlf: 90 12 41 77

Adrian går under navnet Dougie, og er engelskmann, sånn at man er klar over det når man enten sender e-post eller ringer han.

Linker til pubene:
www.threelions.no
www.extratime.no

Link til Facebook gruppen:
www.facebook.com/event.php?eid=15158373969&ref=ts