Liverpool med bud på Ramsey

Liverpool har lagt inn et bud på £3M for Cardiffs tenåringstalent Aaron Ramsey, men waliserne krever minst £5M for 17-åringen. Det skriver lokalpressen i Cardiff.

Wales On Sunday melder at Liverpool har lagt inn et bud på £3M for Cardiff Citys tenåringsfunn Aaron Ramsey. 17-åringen skal være svært ettertraktet, men Anfield-klubben skal være den første Premier League-klubben som har lagt inn et konkret bud på stortalentet.

Den walisiske avisen skriver imidlertid at Cardiff allerede har avslått budet, og fortalt Liverpool at de må by mer om de skal ha sjanse til å prise Ramsey bort fra Ninian Park. Det hevdes at ledelsen i Cardiff ikke engang vil diskutere en eventuell overgang før man har mottatt et bud på minst £5M for sin midtbanejuvel.

Det påstås at Manchester United, Arsenal, Chelsea og Newcastle også er interessert i 17-åringen, og speidere fra disse klubbene skal ha fulgt spilleren i månedsvis. Men Liverpool er altså foreløpig eneste klubb som har kommet med et konkret bud. Wales on Sunday påstår til og med at de røde er villige til å tilby Ramsey en kontrakt der han er garantert minst 10 førstelagskamper i sin første sesong på Anfield!

Tidligere Liverpool-spiller John Toshack skal imidlertid ha rådet Ramsey til å ta tiden til hjelp før han tar steget opp fra Championship til Premier League. Den walisiske landslagssjefen mener at Ramsey vil ha godt av enda et år i Championship med Cardiff.

Ramsey debuterte for Cardiff allerede i januar i fjor, og har siden spilt i fem ulike posisjoner for hjembyens stolthet!

Cardiff-formann Peter Ridsdale har gjort det klart at han vil selge stortalentet dersom prisen er den riktige.

- Alle spillere er til salgs, men etter vår gode sesong i FA-cupen er vi nå i posisjon til å diktere prisen ettersom klubben er mye bedre økonomisk stilt nå, siteres Ridsdale i lokalpressen.