Liverpool ønsker Atletico til Anfield

Liverpool FC jobber for å få i stand en preseason-kamp mot Atletico Madrid på Anfield 8.august. Pennant ikke aktuell for Newcastle. Everton benekter interesse for Benayoun.

Liverpool håper å få i stand en preseason-kamp mot Atletico Madrid på Anfield. Det melder Liverpool Echo. De røde har satt av fredag 8.august til en slik kamp, og dette vil i tilfelle bli Liverpools siste treningskamp før alvoret starter med Champions Leauge-kvalifisering og ligaspill den påfølgende uken. Datoen er som kjent bare tre dager etter at Liverpool møter Vålerenga på Ullevaal.

Echo skriver at kampen mot Fernando Torres sine gamle lagkamerater fortsatt ikke er bekreftet, men Liverpools daglige leder Rick Parry bekrefter at klubbene diskuterer saken og at man håper å komme til enighet med det første.

Det er fem år siden sist Liverpool spilte en treningskamp på Anfield. Da var faktisk Rafael Benitez manager for motstanderen, i en kamp som Valencia vant 2-0.

Ikke aktuelt å bytte Pennant mot Milner
Tabloidavisen Mirror hevder i dag at Liverpool har tilbudt Jermaine Pennant og penger for Newcastles James Milner. Liverpool Echo skriver at Liverpool-ledelsen nekter for at dette er sant.

Echo skriver at Newcastle har vært i kontakt med de røde og uttrykt interesse for et par squad-spillere, men Kevin Keegan skal ikke ha vist interesse for Pennant.

Everton benekter interesse for Benayoun

Everton benekter i dag at de forbereder et bud på £3.5M for Liverpools midtbanespiller Yossi Benayoun. Flere britiske medier har det siste døgnet rapportert at Everton er interessert i å hente israeleren til den andre siden av Stanley Park.

Liverpool Echo skriver at Everton-ledelsen hevder at dette er et rykte så langt fra sannheten som det går an å komme.