To mål av Jordy Brouwer sørget for at reservene fortsatte sin seiersrekke.

Liverpools lag: Gulacsi; Darby (Kelly 46), San Jose, Huth, Insua; Flynn, Plessis, Spearing (Crowther 79), Bruna; Brouwer, Nemeth (Pacheco 64).
Reserver: Oldfield, Simon.

Manchester City: Isaksson, Obeng, Moore, Williamson, Breen, M Daly, Clayton, Grimes, Nimely-Tchuimeni, Marshall, Mouritsen (Bojinov 69). Reserver: Martin, Poole, I Daly, Brown.

13.min: 1-0 -  BROUWER: En glimrende scoring etter et glimrende angrep. I en dyp posisjon slår Nemeth fri Flynn ute på høyrekanten med en perfekt pasning, og Brouwer avslutter utmerket ved første stolpe på det flate innlegget fra skotten.

30min: 2-0 -  BROUWER: Nok et flott angrep som avsluttes med et lite hælspark fra Nemeth til spisskollega Jordy Brouwer, og igjen avslutter nederlenderen kontant.

Pause: En kan undre seg hva Jordy Brouwer har hatt i teen sin i dag! Den høye nederlenderen har med ett blitt giftig foran målet, godt assistert at toppscoreren Krisztian Nemeth som i dag har blitt tilrettelegger. De to har stått for omgangens to scoringer, og de kunne faktisk hatt et hattrick da Jordy nesten tok vare på enda et forspill fra Krisztian. Liverpool har hatt en brukbar omgang, men på en dag hvor Brouwer fant formen har man også vært mer effektiv enn hva som gjerne har vanlig denne sesongen. Bakover er det bunnsolid, noe som er helt normalt.

77min: 2-1 -  CLAYTON: Midtbanespilleren hos City slår fram i retning av innbytter Bojinov, som er tilbake fra langvarig skade, og med keeper Gulacsi på halvdistanse går ballen rett i mål.

Slutt: En noe jevnere 2.omgang, selv om Liverpool hadde de største sjansene og burde totalt sett ha vunnet med en større margin. Nemeth skjøt utenfor bortre kryss fra skrått hold, og Pacheco har også nærme med et frispark. I sluttminuttene var det utrolig at de røde ikke scoret, da den svenske landslagskeeperen Isaksson mistet ballen etter en corner og San Jose sendte først ballen i tverrliggeren før Flynn skjøt vilt over. Ryan Flynn burde også scoret med en heading på blank goal litt senere. San Jose, Flynn, Nemeth og Brouwer de som vi syntes fremhevet seg mest i dag. Liverpool måtte spille med ti mann de siste minuttene da innbytter Ryan Crowther landet forkjært på sin ankel og måtte forlate banen på båre.