Liverpool Res - Wigan Res 3-1

Liverpools reservelag avsluttet ligasesongen med 3-1-seier mot Wigan på Racecourse Ground i Wrexham. De røde snur 0-1 til 3-1 etter scoringer fra Simon, Spearing og Brouwer.

Liverpools reservelag avslutter ligasesongen hjemme mot Wigan. Kampen på Racecourse Ground i Wrexham sparker i gang kl. 20:00, mens sendingen på LFC TV starter en halvtime før.

Gary Ablett har valgt ut et ungt mannskap. Liverpools ungarske trio er tilbake fra landslagsspill med Ungarn U19. Alle tre er i startoppstillingen, og det vil bli første gang Krisztián Németh og András Simon starter sammen på topp for Liverpools reservelag. Dani Pacheco og Gerardo Bruna mangler grunnet treningsleir med Spania U17, mens Martin Hansen er på landslagoppdrag med Danmark U18.

16. Daniel Barrie

0-1 Kupisz (3.min): Kelly spiller tilbake til Ayala. Ayala lar ballen rulle videre da han tror Gulácsi vil plukke den opp. Tomasz Kupisz snapper ballen, og setter den sikkert i mål.

Pauserapport: Liverpool benytter en 4-4-2-formasjon med Ronald Huth og Daniel Ayala som midtstoppere og Damien Plessis og Mikel San José på den sentrale midtbanen. Jay Spearing og Ryan Flynn spiller på hver sin kant. Midtstopperparet Huth/Ayala har vist usikkert spill, og det var etter en stygg feil at Wigan tok ledelsen allerede etter et par minutters spill. Det virker som Gary Abletts menn allerede har tatt ferie. Liverpool slet de første ti minuttene, men tok deretter over spillet. Krisztian Németh har hatt tre avslutninger på mål, mens Jay Spearing og Mikel San José har vært alene i gjennom med keeper. Jay Spearing skjøt rett på en utrusende keeper, men San José satte ballen til side for mål. Ronald Huth fikk også headet rett på keeper fra et godt frisparkinnlegg. Målscorer Kupisz hadde en god avslutning rett før pause, men Gulácsi gjorde en fin redning.

1-1 Simon (48.min): Hjørnesparket fra Jay Spearing heades inn fra András Simon ved første stolpe.

2-1 Spearing (68.min): Frispark fra Spearing. Keeper forventer trolig innlegg. Spearing ser at keeper står veldig langt til høyre. Spearing skrur ballen nydelig inn i venstre hjørne fra ca. 20 meter.

Mustoe (87.min): Pådrar seg sitt andre gule kort, og dermed rødt. Hadde gult kort fra 1. omgang.

3-1 Brouwer (88.min): Brouwer header i mål fra MacKay Stevens innlegg.

Sluttrapport: Liverpool avsluttet ligasesongen med tre nye poeng. Etter en sjokkstart i 1. omgang hevet laget seg utover i 1. omgang, og pausen så også ut til å ha gjort laget godt. De røde var på hugget fra avspark etter sidebyttet, og utlignet allerede etter tre minutter på en heading fra Simon fra Spearings hjørnespark. Gary Ablett foretok et dobeltbytte etter 61 minutter. Huth og Simon gikk ut, MacKay Steven og Brouwer inn. Det ga en del rokkeringer. Ayala og San José ble nytt stopperpar, mens Plessis ble anker på midtbanen. Spearing tok rollen som offensiv midtbanespiller. MacKay Steven fikk sin reservelagsdebut, på venstre flanke, mens Flynn tok over kantrollen på høyre. Liverpool fortsatte å dominere. Kelly headet over fra Spearings frispark, mens Brouwer prøvde å score fra langt hold da keeper var på bærtur. Insúa hadde et forsøk på volley som gikk like utenfor. Også Németh og Flynn hadde gode forsøk. Wigan var heller tamme helt til overtid, da en avslutning traff tverrliggeren. Det var heller få spillere som utmerket seg. Mikel San José (bildet) hadde en god opptreden. God med ballen og gjør det sikre både på midtbanen og som midtstopper. Spearings løp fra en offensiv midtbanerolle ga Wigan en del ekstra arbeid etter pause, og scoret ett og hadde en assist. Liverpoolfc.tv kunne for øvrig rapportere at David Martin ikke var aktuell til kampen fordi han trente med førstelaget i dag.